Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner 70

<< < (14/29) > >>

[R]UNNE[R]:
zasad na djeda mraza.. jer je on sad za koji dan..  :toothy11:
daj slikaj vise sta se radi nije valjda da si se zavukao u kuću i neturpijaš po skuteru,nisam to očekivao od tebe,taman se zainteresiran kad ono nikakvih slika,nevalja to  :nono:
jesi odlučio u koju boju ide skuter? jos ces ti nakraju zaljepit one "bombastic" folije kako si krenuo  :confused2:

dachi:
jos da pustim bradu i bar 50kg nabijem i tjt :D

cekam da mi taj covjek donese mami pa da ona meni,jer to mi je poklon od svetog nikole  :happy6: 

ista kao od clana runner22,stavio sam na stranici prije,a sad si premisljam u onu alu foliju da ga roknem,kao kromiran bude oovoo ono,glavni baja u selu  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

runner22:
misliš glavni cigan u cijelo državi  :toothy9:

dachi:
eo neki update :) poceo se auspuh polirati(njega sam krenio prvo jer ako u*ebem samo crni sprej i gas,al nebi trebalo biti problema jer mi se cini da mi ide super  :laughing6:

eo slika kakav je spuh bio

onda sam ga krenio cistit s ovim

eo razlika se vidi,bio je u dosta hrdavom stanju  :angry7:

i uspio sam skinit hrdu-preporucio bi vam da ovim postupkom skidate jer je dosta brz i efikasan

s ovim sam krenio polirat

znaci smeda kreda i grublji nastavak za pocetno a plava kreda i finiji nastavak za finisiranje-cijena 64 kn  :happy6:

eo da vidite razliku izmedu ispoliranog s smedom kredom i ociscenog od hrde

dachi:
eo ovako je ispalo sa smedom kredom

to sam danas uspio napraviti,snimio sam i video pa cekam da se uploada na yt pa cete vidit,meni se cini super  :happy3:

i jedno pitanje u vezi topa,poceo mi se odljepljivat,jel bi to moglo mozda samo da skinem to i kupim npr carbon i zaljepim,oce li drzat
stanje topa -

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju