Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 70
runner22:
ma znam da sam ti idol :toothy9: vjeruj mi on je sposoban zeznit tamo gdje nitko ne može :laughing9: šalim se sretno kolega samo poliraj i spusti tu cijenu malo si pretjero :laughing11:
[R]UNNE[R]:
ma nema sta zeznut nemoj ga prestrait prije posla,bude se ukenjal pa nebude nakraju niš ni ispolirano,onda nas bude krivio za to :laughing7:
jesi ispolirao sta dosad,vec si mogao sve riješit..
i znaci na kraju si ipak doašo do zaključka da se nećeš hvatat bedastoća nego da budes uzel kompresor u ruke i riješil to kako spada :icon_thumright:
dachi:
ahhah majicu nemoj me sramotit sad pred ljudima :$
runner,cekam da mi stara ode na poso pa ce joj covjek donjet to tamo,inace ta trgovina je u osijeku a neda mi se lupat 120km bz,ovak rade zajd pa ce on to njoj dat i tjt,krecem u subotu pa cemo vidi kak ce ispast,taman idem iduci tj ujutro u skolu pa pomalo kad dodem iz skole..
ma ako poludim uzet cu valjak i krec i okrecit ga HAHAH :D (inace,to sam jednom napravio na biciklu :drunken_smilie: )
[R]UNNE[R]:
nemoj se dat naživcirat.. :nono: polako odradi i bit ce bombon,lako to kad mozes strojno riješit a ako moraš polirat ručno e onda je zeznuto vjeruj mi i nemos postic sjaj kao kod strojnog poliranja.. :headbang:
dachi:
ma kad sam zivcan samo odem u sobu i tjt,doce bolji dani :toothy10:
nema nikakve zurbe,svjd motor neide nikud tak da..a standard,nikad stroj nemoze sto covjek moze,samo et,ovo mi je jednostavnije,a i vjeruj da sam gledo videe da cuda rade s strojnim poliranjem i paketom sto cu ja uzet tak da mislim da ce ispast super :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju