Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner 70

<< < (12/29) > >>

runner22:
ma znam da sam ti idol  :toothy9: vjeruj mi on je sposoban zeznit tamo gdje nitko ne može  :laughing9: šalim se sretno kolega samo poliraj i spusti tu cijenu malo si pretjero  :laughing11:

[R]UNNE[R]:
ma nema sta zeznut nemoj ga prestrait prije posla,bude se ukenjal pa nebude nakraju niš ni ispolirano,onda nas bude krivio za to  :laughing7:
jesi ispolirao sta dosad,vec si mogao sve riješit..
i znaci na kraju si  ipak doašo do zaključka da se nećeš hvatat bedastoća nego da budes uzel kompresor u ruke i riješil to kako spada   :icon_thumright:

dachi:
ahhah majicu nemoj me sramotit sad pred ljudima :$

runner,cekam da mi stara ode na poso pa ce joj covjek donjet to tamo,inace ta trgovina je u osijeku a neda mi se lupat 120km bz,ovak rade zajd pa ce on to njoj dat i tjt,krecem u subotu pa cemo vidi kak ce ispast,taman idem iduci tj ujutro u skolu pa pomalo kad dodem iz skole..

ma ako poludim uzet cu valjak i krec i okrecit ga HAHAH :D (inace,to sam jednom napravio na biciklu  :drunken_smilie:  )

[R]UNNE[R]:
nemoj se dat naživcirat..  :nono: polako odradi i bit ce bombon,lako to kad mozes strojno riješit a ako moraš polirat ručno e onda je zeznuto vjeruj mi i nemos postic sjaj kao kod strojnog poliranja..  :headbang:

dachi:
ma kad sam zivcan samo odem u sobu i tjt,doce bolji dani  :toothy10:

nema nikakve zurbe,svjd motor neide nikud tak da..a standard,nikad stroj nemoze sto covjek moze,samo et,ovo mi je jednostavnije,a i vjeruj da sam gledo videe da cuda rade s strojnim poliranjem i paketom sto cu ja uzet tak da mislim da ce ispast super  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju