Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 70
runner22:
ako je novi stavljaju šajbice one pa kako se troši remen tako njih mjenjaš :icon_thumright:
dachi:
eo pala je i prva voznja ove godine :D Nisam mogo vise gledat kako sunce sija a motor rastavljen ko tepsila :laughing7:
sinoc do kasno sastavljanje i dns doso iz skole i mora se ici malo vozikat.
samnom isao decko iz sela sa aeroxom,ful serijala,2004 godina 9000k..svi koji kazu da je aerox mal,NIJE,imam 186 i 86 kila i sjednem tocno na sic sve fino,i imam jos bar 7-8cm da koljenima udarim od onaj cosak maske
mogu rec da mi je rox puno udobniji sto se tice voznje,al je sic prepretvrd..inace samnom ide 72-73 sto mi se cini dosta oke
eo par slikica :icon_thumright:
inace podrucje oko privlake(kraj vinkovaca) je poznato nalaziste nafte,pa smo morali natenkirat malo :laughing6:
eo kako si je napravio decko led poziciju :icon_thumright:
dachi:
eo da se i ja javim,nakon 2 mjeseca..
malo se oduzilo ali sto je tu je,takva su vremena :D
skuter je obojan,fino spreman za sezonu. Sto se tice bojanja,malo na par mjesta ima pokoja greskica ali kolko para toliko i muzike :icon_thumright:
imam jos koju sitnicu za doradit sto se tice samog skutera i onda ce to biti to.
eo slike su tu :hello:
eo boja kakva je izbliza,meni se svida. A bijela je snijezno bijela,kao kod clana ridi77 na aeroxu
i yasuni je dobio poklon za uskrs,skinio sam hrdu smirgl papirom i onda sam sa 800 i 1000 vodobrusnim ga preso i top sam presvuko u karbon :icon_thumright:
dachi:
eo da NAPOMENEM
ako netko slucajno ima sic,kojem je ova presvlaka skroooz u ku**u nek se javi,dao bi svoj sic za taj uz to da mi nadoplatite neke novce,lako se dogovorimo :icon_thumright:
dachi:
eo nesto se kao i radilo :) skuter je odjavljen te sam sad prikupio pare za regu i ide ovaj tj na regu pa ako bog da u sub na motorijadu a u ned na streetrace u osijek :icon_thumright:
dobio sam od kolege led traku jednu,pa reko sta cu aj idem napraviti kao dnevno svjetlo,pa eo kako je ispalo :icon_biggrin:
i bubrege sam rjesio,skinio sam one roletne i snaso se za mrezicu koju sam obojo u boju skutera
imam jedno pitanje,da li je ovo normalan polozaj remena?
i ako ima ko kakve retrovizore tipa ovih,nek se javi pa da se probamo dogovorit,bar ljevi..
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/moto-dijelovi-ostali/retrovizori-skutere-motocikle-slika-13709844.jpg
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/moto-dijelovi-ostali/kromirani-stage-6-retrovizor-skutere-slika-14154778.jpg
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju