Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner 70

<< < (22/29) > >>

MarinM:
HIGH-END kobasice, uff te su mi najdraze najrađe bi sad kod tebe doletio ahahha  :icon_thumright:

Ridi77:

--- Citat: Grale - 26 Prosinac, 2012, 17:17:35 ---Neznam dal je cvikal zbog premalog karba,nenaštelanog ili lošeg, al je cviko sa 17,5...
Eto pisali su po forumu da vani svi voze sa 19 njega...

--- Kraj citata ---
neznam ko je to napiso odi malo na youtubeu i pisi ovaj kit skoro svi ga voze na 17.5 i nikom ne cvika..taj karb je odlican pogotovo phva ts

dachi:

--- Citat: 2mario2 - 02 Siječanj, 2013, 20:42:41 ---aaaaa kobasice domaće!!! daj pošalji brzo HP-om par-dva da probam... i može 5l vina tvojeg sa Sprite-om... :toothy3: i naravno tvoja poštarina da se razmemo... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

samo naleti  :icon_thumright:

--- Citat: tommy - 02 Siječanj, 2013, 20:55:41 ---malossi kobasice  :toothy3:

--- Kraj citata ---

to ti je made in croatia maljossi  :toothy9:

--- Citat: MarinM - 02 Siječanj, 2013, 20:58:18 ---HIGH-END kobasice, uff te su mi najdraze najrađe bi sad kod tebe doletio ahahha  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hahah nemas frke,samo ajde  :laughing11:

--- Citat: Ridi77 - 02 Siječanj, 2013, 21:04:32 ---
--- Citat: Grale - 26 Prosinac, 2012, 17:17:35 ---Neznam dal je cvikal zbog premalog karba,nenaštelanog ili lošeg, al je cviko sa 17,5...
Eto pisali su po forumu da vani svi voze sa 19 njega...

--- Kraj citata ---
neznam ko je to napiso odi malo na youtubeu i pisi ovaj kit skoro svi ga voze na 17.5 i nikom ne cvika..taj karb je odlican pogotovo phva ts

--- Kraj citata ---
gledo sam bas maloprije,vidio sam samo 1 runner s s6 SR vecina su roxovi..a zasad je oke,nadam se da nece biti problema  :icon_thumright:

Ridi77:
Nece ne brini ak je smjesa dobra nema razloga cvikat samo vozi..

dachi:
trebo bi mozda iduci mjesec narucivat nekakve stvari sa SA pa da pitam..

koje bi rolice trebale,koji federi kvacila

uzeo bi od bere one ljepljive zmigavce,to je samo spoji i radi?

jel onaj LED far zadnji,jel on samo plug n play ili?

polini/malossi kevlar(30/36€)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju