Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner 70

<< < (3/29) > >>

dachi:
imam problem
znaci uzeo sam skuter prije otp 1mj i sve 5,serijala ali onda sam promijenio masinu,stavio sam 70cm3 sve kako je napisano gore,morali smo mijenjat i namotaje,s moje serijske masine se nisu mogli skinuti namotaji jer je glava od sarafa bila skroooz pojedena i nismo imali druge sanse vec precvikat zicu.....to se sve polemilo blablabla i skuter upali,malo teze ali upali i radi otp od 3-30 sec i ugasi se..probavali smo cdi-isto,kad se stavi prst tamo u karb onda se moze i zaturirat,magnet kad se okrece osjeti se da na prstu vuce..kaze mi decko taj koji mi to sastavlja da ce sutra probat nasut benzina u semeringe da njih provjeri jer mi je jedan decko rekao da je imao slican problem,izvadio je semering i malo trenutnog na njega i stavio ga nazad i pali..imate vi kakvih prijedloga ili iskustava sta bi moglo biti?

Rox-Rab:
moj prijedlog je da ne stavljas ljepila na semeringe ako je do njih nego kupi nove

Gilera_Vk:
 Ak ti je decko montirao rms-ove semeringe onda je sranje jer traju  2 i pol dana. Trenutno ljepilo na semeringe-slabije.

dachi:
ne znam jos dali je do semeringa i koji su unutra,ak su oni osli stavit cu cortecove..samo da mi je saznat do cega je onda ja lako rijesim..to se moze provjerit benzinom,tak mi je on nes spominjo?  :icon_scratch:

Gilera_Vk:

--- Citat: dachi - 15 Listopad, 2012, 22:09:29 ---ne znam jos dali je do semeringa i koji su unutra,ak su oni osli stavit cu cortecove..samo da mi je saznat do cega je onda ja lako rijesim..to se moze provjerit benzinom,tak mi je on nes spominjo?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ak semering pusta onda bude masno s vanjske strane, ispravan semering je suh skroz. to je odokativna metoda a mozes i alkoholom da spricas npr. dezodorans ispod magneta ili variomata i ak nevalja semering trebalo bi dobit turazu masina.

a moze se i zacepit ispuh i usis i pumpat 0.5 bara- 1 bar i gledat dal pusta, ak imas naravno alat za to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju