Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Proglašenje rezultata za 2006. god.
BAD BOY:
--- Citat: Genesis051 - 23 Studeni, 2006, 22:51:35 ---Nema Divljakuše da nam komentira, jesu li ju upoznali s jelovnikom :klopa:
Ali ne budimo zahtjevni, trebali bi doći tamo uveličati našim prisustvom (odati poštovanje) njihovim rezultatima sezone...
--- Kraj citata ---
...i pomoč im pojest i popit
Genesis051:
Hehe... ako ne bude padala kiša (obzirom da još nisam prizdravio, inače me kiša ne bi smetala), onda dolazim sa (Road) Runner-om pred Inu... Promijenio sam avatar da mi prepoznate prijevoz, detalji za personalizaciju: trubica na mijeh :icon_tongue:
divljakusa:
...evo mene....dosla prije nekih pola sata iz Rijeke...i nisam vidjela nikog iz naseg foruma.....sto bi to trebalo znacit....hm.......... :'(...komentare i slike stavit cu u ponedjeljak....i iskreno neznam kaj je bilo na jelovniku......otisli smo prije stavljanja jela na stol..... :dontknow:
Genesis051:
Hehe... i bolje da si me zaboravila... kako sam smotano pristupio, bio bi rado potonuo u zemlju...
A opet.... bila mi je muka da se ne javim, pa kud puklo (e, pa što i nije u mene puklo, kakav sam idiot bio)...
Što su oni kraj tebe mogli pomislit...
Samo je jedno sigurno... v i d j e l a si nekog iz ovog foruma (pa, ma kakav utisak ostavio u onih par sekundi) :toothy3: :confused5: :cigle:
divljakusa:
--- Citat: Genesis051 - 25 Studeni, 2006, 22:47:04 ---Hehe... i bolje da si me zaboravila... kako sam smotano pristupio, bio bi rado potonuo u zemlju...
A opet.... bila mi je muka da se ne javim, pa kud puklo (e, pa što i nije u mene puklo, kakav sam idiot bio)...
Što su oni kraj tebe mogli pomislit...
Samo je jedno sigurno... v i d j e l a si nekog iz ovog foruma (pa, ma kakav utisak ostavio u onih par sekundi) :toothy3: :confused5: :cigle:
--- Kraj citata ---
....ti si bil onaj stricek s brkovima...koji mi je prisao.....hehehehe......fala.....sjecam se.....svaka cast..... :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju