Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP1 Racing 50 ili 125?
black-rox:
--- Citat: charnel - 05 Lipanj, 2008, 19:29:42 ---
--- Citat: black-rox - 05 Lipanj, 2008, 19:20:39 ---Uzmi 125,ako možeš,ako nemožeš čekaj da uzmeš 125,nemoj 50ccm,to je meni najveći zajeb bio kad sam mogal kupiti novi runner 180sp,a bio mlad i nadobudan i kupio aeroxa od 50ccm dan danas mi žao mogal imati za oko 2000kn novi sp 180,a ja kupio kantu od aeroxa sa 50ccm :nono: :nono: :nono: :nono:
--- Kraj citata ---
toliko ti je zao sta si ga kupija da si ulozija u njega 50 000 kn.
--- Kraj citata ---
Istina,ali to mi bilo zadnje na pameti,bilo mi dosadno doma pa sam si moral nać neku zanimaciju i tako je sve krenulo komad po komad,svaki mjesec od plaće odbijem pol za njega i malo pomalo,lijepo bi bilo da sam odmah imal toliko za istrest :icon_thumright:
Derbia sam si kupio za svaki dan jer ne mogu bez motora,a ovo je za gušt,zato traje već dvije godine project :icon_thumright:
FRED PERRY:
Ovak, Derbi od 125 cc, sad ova 2008 godina košta drito 27000 kuna, dok 50 cc 20000 kn.
Nije malo, no dal se se više iplati uzet polovni od 50 cc za 13500 kn il da uzmem novi?
Mislim razlika je znacajna; 20000 i 13500.
A od 125 cc polovni nema ama baš nitko.
Nisam baš upucen u kretanje cijena 125-ica, pa neznam dal bi ovih 27000 kn trebao svatiti kao
nesto jako jako skupo ili kao prosjecnu cijenu motora sa tom kubikazom?
Molim Vas ako imate nekih saznanja, da se izjasnite!
RPM, ovlašteni dućan Derbia:
http://www.rpm.hr/katalog/derbi/skuteri/
:dontknow: :dontknow:
anton34:
Ako želiš zajebanciju, ako te zanima "nabrijavanje", uzmi Derbi GP1 Open 50, ili još bolja preporuka Gilera Runner 50 ali stariji model ili Yamaha Aerox. Ali gledaj da ćeš uložiti dosta i na kraju će te doći cijena kao da si uzeo 125-icu (govorim za novo, ne polovno).
dino_sk:
po meni nema veceg gusta od tuninga 50-ice
joj kad stavis spuh,pa multivar, pa onda oces i kit i onda kad sve to ustimas vozis mjesec dana i onda ti je i to preslabo i presporo :toothy12: ,pa onda sve ispocetka pa sve brze ,vise jace i tako u nedogled :icon_thumright: :icon_thumright: :headbang:
Doomsday:
A potrošnja samo raste, raste, i tako u nedogled... :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju