Tehnički kutak > Tuning skutera

Base kit setup-Dizne??

<< < (2/3) > >>

maminjo:

--- Citat: steeef - 07 Listopad, 2012, 12:32:13 ---na neprerađenom eirboksu s diznom 80 85 nebude išel s mjesta kolko bude zaljevalo skuter..
s prerađenim boksom i diznom oko 75 radilo bi ok.
gljiva i zaebancije oko tog štelanja su nepotrebni.

--- Kraj citata ---

preriskantno ici na tako malu diznu radi 3dl uštede goriva....80 je uvijek početni broj za takve setupove i u 98% slučajeva radi kako treba i ne troši previše!
a prerađivanje airboxa nije u pitanju to mora ovako i onako

arz:

--- Citat: steeef - 07 Listopad, 2012, 12:32:13 ---na neprerađenom eirboksu s diznom 80 85 nebude išel s mjesta kolko bude zaljevalo skuter..

--- Kraj citata ---
Kaj to znaci sa prerađenim airboxom? To ono kad se buse dodatne rupe?
Ja imam sve isto samo je  malossi kit, izvađena lulica na a.box-u, dell 17.5 i dizna 90 i nis ne zaljeva i radi odlicno, cak i ne trosi previse po zadnjim mjerenjima...

iPh4S Tt

steeef:

--- Citat: maminjo - 07 Listopad, 2012, 17:34:32 ---

--- Kraj citata ---

preriskantno ici na tako malu diznu radi 3dl uštede goriva....80 je uvijek početni broj za takve setupove i u 98% slučajeva radi kako treba i ne troši previše!

--- Kraj citata ---

znam neke koi su vozili i na manjim pa niš nie bilo i nakon 5 tkm klip i cilindar su u tip top stanju.

kurbla001:
eo ja konkretno imam diznu 76, i bez ikakvih znakova loših performansi termogrupe.....napravio sam već 4tkm i kažem ništa....
ali i s tom diznom je solidno trošio....

maminjo:

--- Citat: steeef - 07 Listopad, 2012, 19:06:56 ---
--- Citat: maminjo - 07 Listopad, 2012, 17:34:32 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

znam neke koi su vozili i na manjim pa niš nie bilo i nakon 5 tkm klip i cilindar su u tip top stanju.

--- Kraj citata ---

šta to znači nakon 5tkm klip i cilindar tip top? tip top treba biti nakon 20tkm, a sa tako malom diznom jako teško

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju