Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi mhr teplica vs top performance due+ lc piaggio
Eazy187cpt:
--- Citat: ivanm - 05 Listopad, 2012, 13:34:51 ---je due je ljubičast... tpr je alu bez boje..
al za piaggio blok due+ je plavi...
--- Kraj citata ---
ja imam TPR aluminij 70 cc nema nikakve boje sivi je
Eazy187cpt:
ja imam Top Perfomance TPR aluminijski na njemu imam Yasuni r 21 dellorta i diznu 98 i ide ko blesav ;D ;D ;D
Marekk:
vidim da je stara tema, al eto.
Na kolko okretaja se vrti Due+, o piaggio makini govorimo.
nemam za njega ni Nardo auspuh, ni pravi Carrera16, ali imam City16 koji OK radi svoj posao do 12k okretaja, kolko treba duetu da pokae svoje čari?
jer auspuh zbilja više nemislim mijenjati, dosta je bilo, a po dobroj cijeni je uletila nova garnitura, usis, radilica, cilindar, lageri i još neke sitnice
Sa PHBG 21 i Vforceom, airbox + W7 igla, dizna 95 bude dosta?
I osjetno jači bi trebao bitu Due od Streetracea il MHR replice, uparen s ovim ity16 spuhom?
Jel velika razlika u snazi Nardo vs City16, u korist narda?
ivanm:
nardo plus due + radi na 12200-12500 okr.. pretpostavljam isto tak i sa tim yasuni.
naravno brutalno dobro poštelan i sa dva kilera..
poželjno da imaš neku dvodjelnu glavu a ako ne onda barem kiler duplo veći od piaggiovog ako ne i veći..
i razlika izmešu kita mhr replica i due + je velika čak 1500-2000 okretaja u maks snazi.
Marekk:
Moći će onda City16 držati na 12+.
A za hlađenje mislim da netreba brinuti, SRka ima debel hladnjak, veći nego druge 50ice (20x20x4cm), Streetrace pod punim gasom glanje po ljetu po gradu se ne preggrije niti malo, uvjek stoji na 3 crte, a vrtise fala bogu, Racinga kolko sam vozil, njega pak nemreš zgrijat nikak a ne da bi se proegrijal, mislim da u paru s 21mm nebi due muku mućiti s temperaturom, bar se nadam, a i ja se ne vozim po gradu stani kreni semafori, većinom otvorena cesta.
Nego me prvenstavno zanimalo ta kombinacija Due+ i City 16 kak rade skupa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju