Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi mhr teplica vs top performance due+ lc piaggio

<< < (5/14) > >>

Kamba:
..pa da,može prvo probat bez bušenja pa ako mu bude trokirao s diznom 90 onda po potrebi izbuši rupu na boxu....ali ja ispod 90 diznu nebi stavljao...očekuj potrošnju preko 5 litara ovisno o vožnji.... :icon_thumright:

ivanm:
meni je sa gusom + yasuni R trošio 5 litri...

imao sam diznu 90 sa replicom i nardom i trošio je 7 litri ak si se ganjal s tim da mi je dizna bila premala jer je na full gasu zacviko..
dakle stavi 100 diznu i onda ak je pretamna na full gasu smanjuj ak treba..
ne znam jel taj spuh uklet il kaj al svakom je sa njim cviko kit :toothy11:

(ovo je baš nardo koji je bio kod mene)

Kamba:

--- Citat: ivanm - 05 Listopad, 2012, 20:01:24 ---meni je sa gusom + yasuni R trošio 5 litri...

imao sam diznu 90 sa replicom i nardom i trošio je 7 litri ak si se ganjal s tim da mi je dizna bila premala jer je na full gasu zacviko..
dakle stavi 100 diznu i onda ak je pretamna na full gasu smanjuj ak treba..
ne znam jel taj spuh uklet il kaj al svakom je sa njim cviko kit :toothy11:

(ovo je baš nardo koji je bio kod mene)

--- Kraj citata ---

Nardo je općenito ejben auspuh plus kvaliteta mu je koda ga djeca prave...kolega je 3 klipa promjenio u Replici zbog Narda,na kraju je završio god Gumenog opet na šarafani kad ga je prodao... :toothy11:

ivanm:
ovaj sam ja uzeo prije godinu i pola od onog josipa93, preradio sam top, flanđu zavario..
prvo mi je cviko gus al samo zalijepio... drugi klip i išo je dalje..
onda replica rupa na klipu na 11500 okr...
prodo sam ga tu jednom dečku u zg a onda je završio kod onog dečka u županji i sad je ovdje ;D

Marekk:

--- Citat: ivanm - 05 Listopad, 2012, 20:08:07 ---ovaj sam ja uzeo prije godinu i pola od onog josipa93, preradio sam top, flanđu zavario..
prvo mi je cviko gus al samo zalijepio... drugi klip i išo je dalje..
onda replica rupa na klipu na 11500 okr...
prodo sam ga tu jednom dečku u zg a onda je završio kod onog dečka u županji i sad je ovdje ;D

--- Kraj citata ---
meni R1200 zbušil isto Repliku na istih 11530, dizna je bila 120 ali zabadava  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju