Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot zaštita u bloku motora?
Drnda:
Ja evo ocito neznam pa vidi sto ce ti Ivan reci, ja sam sve kiteve montirao bez ikakvih poteskoca pa sad na koji on to zub misli nezz, jer meni nista nije smetalo :dontknow:
btw, pregledaj rubove kanala jesu ostri kad prolazis prstom, ako jesu malo ih turpijicom poturpijaj i operi onda benzinom :icon_thumright: :icon_thumright:
ivanm:
to što ti nisi to vidio ili skuteri koje si slagao to nisu imali ne znači da to ne postoji...
blokada u bloku postoji..
kao što je čovjek napisao u postu
--- Citat: AnconeR - 04 Listopad, 2012, 16:09:59 ---na papiru koji sam dobio uz kit piše mi - oprez! Pazite kod montaže cilindra jer neki Peugeot agregati znaju imati zaštitu u bloku motora
--- Kraj citata ---
dakle ne radi se o tome dal to postoji i jesi li ti to ikad vidio ili ne- to je sporedno..
točno je da neka godišta imaju zub izliven tako da cilindar ne može sjesti do kraja i ako njegovo godište to ima, treba obrusiti pero da stane..
ok?
ok..
AnconeR:
Puno hvala na pomoći! :)
ivanm:
nisam mogo nać nijednu fotku ali evo znači zna bit u bloku jedan od ovih odljevaka viši za par mm i onda ti ne stane kit unutra...
idealno bi bilo blok pobrusiti ali to je teško kad blok nije rastavljen...
onda na cilindru pobrusiš to pero da cilindar stane u blok..
jedna od ove dve strane je viša..
naravno ako su ista samo sklapaš..
Drnda:
nisam rekao da si u krivu, samo sam rekao da sam imao par blokova, i jos imam jedne, znaci sve su razlicita godista i na nijednome nije bilo problema s bilo kojim cilindrom, jer sam se toga namjenjao brdo....
nebitno, ocito ima, ali ako stavis bez problema onda nista ne diraj oko toga, ako ne bude islo, izmjeri koliko je deblji zub pa toliko s vanjske strane pera skines
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju