Općenito > Oprema
X-lite x-602
cosa_wp:
--- Citat: michelm123 - 07 Listopad, 2012, 11:46:39 ---u usporedbi na moju staru pre pre dobra samo me malo ovo oko usiju jebe malo stiska usi al to ce se s vremenom rjesiti :D
ali ne preporucam je ako vozite skuter preko 110 vec je nestabilna ako vozite skuter zbog polozaja glave
--- Kraj citata ---
ček želiš reći da si dao 2000 kn za kcigu sa kojom "ne možeš" voziti preko 110?
gokiSP:
Baš to, užas ako si dao 2000 kn za kacigu koja ti lomi glavu na brzini većoj od 100 km/h. Iako, vjerujem da to postoji jer sam nosio neki jeftini model ixs-a i na brzinama do 140 nema niti najmanjeg problema, dok recimo vemar, model koji je duplo skuplji kida glavu i puše kroz vizir užasno već na 90 pa na dalje. Meni se suomy pokazao najbolji bez obzira da li se radilo o najjeftinijoj ili nekoj skupljoj kacigi.
michelm123:
pa mozes voziti preko 110 ko kaze al nije isto kad glava stoji "uspravno" i kad stoji u polozaju vise prema dole ..... Gle njega da lomi pa nelomi galavu nego "zanosi" amo reci nije to nesto sta se moze napisati moras probati ali uglavnom ...
Sve u svemu ja sam zadovoljan ionako planiram minjati motor pa cemo viditi kako se ponasa na vecim brzinama od 120 :P
michelm123:
Ili je to mozda ipak do vjetra ^^
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju