Općenito > Propisi
Izgubljena tablica kako što ?
ivan.kozic.12:
pa o tud da sam zvao bratića koji radi na stanici za tehnički pregled i valjda je upućen u te stvari. tako m je objasnio kako sam i napisao.
Caky644:
stavis vidu i maticu iza pa ce se cili motor raspast a tablica ce ostat :headbang:
zvonkec_92:
--- Citat: ivan.kozic.12 - 04 Listopad, 2012, 13:46:12 ---pa o tud da sam zvao bratića koji radi na stanici za tehnički pregled i valjda je upućen u te stvari. tako m je objasnio kako sam i napisao.
--- Kraj citata ---
aj zovi ga o5 i pitaj zkj ja nisam mogo dobit istu tablicu. meni su kenjali da ak neko nade moju tablu moze se tak vozit i radit prekrsaje a kazne idu meni
Caky644:
--- Citat: zvonkec_92 - 04 Listopad, 2012, 13:57:18 ---
--- Citat: ivan.kozic.12 - 04 Listopad, 2012, 13:46:12 ---pa o tud da sam zvao bratića koji radi na stanici za tehnički pregled i valjda je upućen u te stvari. tako m je objasnio kako sam i napisao.
--- Kraj citata ---
aj zovi ga o5 i pitaj zkj ja nisam mogo dobit istu tablicu. meni su kenjali da ak neko nade moju tablu moze se tak vozit i radit prekrsaje a kazne idu meni
--- Kraj citata ---
da stara se ponistava nije to broj mobitela pa da ti daju isti jer nesmi se dogodt greska da imaju 2 iste tablice na 2 razlicita motora
ivan.kozic.12:
Mislim da ta teorija baš i ne drži vodu ako su ti to ispričali.. recimo da si izgubio tablicu i išao ju isti dan prijaviti na policiju i tamo ispunio obrazac na kojem piše datum gubitka tablice lako možeš dokazati da poslje tog datuma nisi osobno ti bio u prekršaju.
No kako god, nek dečko ode prvo na policiju pa će tamo saznati svoja prava i mogućnosti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju