Ostalo > Svijet računala i mobitela

Laptop grafička

(1/3) > >>

marko_AeRoX:
Zanima me jel netko kupovao grafičku za laptop? Npr. ako mu krepala ili je htio pojačat.

Zanima me konkretno cijene i jel se mora naručit. U kojem god dućanu gledam (preko webshopa) nigdje ne vidim cijene i slično.

strikoo:
To u maloprodaji ne budeš našao.
eventualno da zoveš ovlaštene servise, ali cijena će vrlo vjerojatno biti paprena.

Drugi problem ti je hlađenje, a treći i ako nađeš grafu, moraš dobro prostudirati da će ti raditi na tvom laptopu iako je slot isti.
Kada sam tako nešto ganjao, znam da je bila priča da na nekim laptopima rade samo njihove grafičke, tj. grafe sa njihovim biosom

marko_AeRoX:

--- Citat: strikoo - 02 Listopad, 2012, 17:30:24 ---To u maloprodaji ne budeš našao.
eventualno da zoveš ovlaštene servise, ali cijena će vrlo vjerojatno biti paprena.

Drugi problem ti je hlađenje, a treći i ako nađeš grafu, moraš dobro prostudirati da će ti raditi na tvom laptopu iako je slot isti.
Kada sam tako nešto ganjao, znam da je bila priča da na nekim laptopima rade samo njihove grafičke, tj. grafe sa njihovim biosom

--- Kraj citata ---

Znam koji modeli mi odgovaraju na laptop... Zato me i zanima. Zanimala me otprilike cijena. Sumnjao sam i sam da ima za kupovinu osim naručivanja.

Svejedno, ako ima netko da je kupovao nek mi javi okvirnu cijenu.

strikoo:
Nazovi ovlašteni servis pa pitaj za okvirnu cijenu.

Luka.kž:
Ja sam tako nešto htio na svojem,ali postoji jedan problem grafička je zalemljena na matičnu i zvao sam u par shopova i raspitivao se te sam na kraju odustao.Nijedan shop koji sam pitao nije imao u ponudi takve grafičke.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju