Općenito > Generalno o skuterima

Aerox 2013 (facelifT)

<< < (18/20) > >>

Maurini-Tuning:
pa da,to sam i mislio...ali ako plastike odgovaraju... i mislim da su masine iste i na novom i starom modelu,ali i da nije ista,nije bitno :icon_thumright:

luna500rr:
meni je skučo za bacit :drkdrk:
ako je plastika zilava ko na prijasnjim modelima skuc je savrsen...prvi komentari su ko za promjenu tajfuna, kad je izasa novi model svi nesto srali, prosla godina dana pun split tajfuna niko nesere vise o njima, a stari model odma izgleda zastarjelo...
isto ce bit s aeroxom...meni se svidja ajme :love4:

marko_AeRoX:
Meni su svjetla ogavna i samim time ubijaju cijeli skut.  :dontknow:

Ni stari Aerox nema neka prelijepa svjetla (o njihovoj funkcionalnosti da ne govorimo), ali ovo mi je čista katastrofa... Ko da je neko uzeo stara i sa svake strane ih stisnuo i tako napravio nova...

EDIT:

http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/compareresults.aspx?products=510751,454227&pmc=aer50

Za sve one koji tvrde da nema razlike između Aerox i Aerox R modela.

igor.sb:
dosta mi sto sam procitao kompresioni omjer i snagu  :toothy12: :toothy12:

a ovo da ce netko kupovat polovnog roxa a zatim nove plastike to su prica za malu djecu

marko_AeRoX:

--- Citat: igor.sb - 07 Listopad, 2012, 14:21:51 ---dosta mi sto sam procitao kompresioni omjer i snagu  :toothy12: :toothy12:

a ovo da ce netko kupovat polovnog roxa a zatim nove plastike to su prica za malu djecu

--- Kraj citata ---

Gledao sam dimenzije jednog i drugog. Po meni ne mogu odgovarati al vidjet ćemo.

Inače, moj je tzv. "Aerox R" i u papirima piše 3kW.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju