Općenito > Generalno o skuterima
Aerox 2013 (facelifT)
fleky911:
vilice su iste kao i na roxu iz 2011
ivan94:
iskreno meni je ovaj ljepsi nego modeli prije kada su samo najlepnice mjenjali... samo mi prednje svijetlo nekak nepase , bolje bi bilo da su ostavili od prije... al sve u svemu sviđa mi se...
2mario2:
meni ne izgleda loše tak... :)
Maurini-Tuning:
--- Citat: danyq7 - 03 Listopad, 2012, 01:10:09 ---Prebolesno izgleda novi aerox! Iako sam uvijek protiv kupovine novih stvari iz dučana jer se malo rabljene mogu nać za duplo manju cijenu, ozbiljno bi razmislio o kupovini ovog novog aeroxa.
Još kad izađu neki tuning prednji farovi, skine se zadnji blatobran, stave neki šminkerski retrovizori i neka bijesna spulja....pa di bi mu kraj bio.
Uostalom zašto bi mijenjali dobitni dizajn ako se aerox jako dobro prodaje već godinama.
Vjerovatno nisu mijenjali ramu i ove nove plastike bi išle na stari aerox, ako ništa drugo probat ću samo njih nabavit :happy3:
--- Kraj citata ---
Potpuno se slazem :icon_thumright: ja također razmisljam o kupnji aeroxa...ali necu jos...najvjerovatnije cu kupit stari,zato sto je i na novom masina ista,pa bih stavio plastike od najnovijeg modela zato sto izgleda predobro :icon_thumright:
dhorvat:
Nisam vidio temu dosad, aaaa :o
Konačno su ga redizajnirali. I fakat je ovo dobro. Facelift mu paše ko budali šamar :laughing7: Sic za suvozača je pun pogodak. Sad ostaje to testirati i vidjeti kolko toga je bolje i dal je kaj lošije. (prednji far i tako to...) :laughing7:
Definitivno kupujem jednog kad pojeftine malo u oglasniku :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju