Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

CDN i server ..

<< < (2/3) > >>

eladio:
sad preko noći moglo bi biti problema..
ono što mene interesira, je ujutro , tada mora svima raditi..  ako bude problema, onda ću trebati svaki feedback

2mario2:
Meni preko Opere mini na mobu šteka, a prek običnog preglednika radi zasad normalno...

neven92:
e da i zakaj prek opere na mobitelu mi svako malo jedino tu na forumu dođe nekaj test.hr-engineblablabla i bijeli ekran?onda moram natrag i opet kliknuti temu koju ocu otvoriti i onda radi...i tak svako malo,da napomenem,ono kad je dosla ona promjena zadnja foruma,izgled i to kak je sad,u pocetku mi je sve super bilo...i sad mi se opet ovo događa    :icon_scratch: 

eladio:
prvi put cujem, mozda ima veze s xclaim reklamama , hm..   :confused5:
..ali kad je mob u pitanju sta ne instalirate tapatalk ? daleko najbolje rijesenje za forum..

uglavnom CDN sustav nema s tim veze..  on je tu da se bori protiv spammera, i da rastereti server..
problem moze biti kad vas sustav krivo detektira kao "problem" ,  i onda imamo onaj error od gore..
e sad, sustav je u testnoj fazi, i ako bude dobar ostat će, ali ako bude problema , naravno da ću ga deaktivirat 
s obzirom da na ovom sustavu puno dobrih ozbiljnih sajtova funkcionira bez problema, onda vjerujem da će i kod nas od sutra kad sve legne na svoje mjesto, sve biti normalno :frajer:

steeef:
dela ko pravi..i na mobu i na kompu..jos samo da vidim na digitronu i tamagociju kak dela,tetris sam upravo sredil  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju