Ostalo > Chat house

HERCEGOVINA!!

<< < (27/46) > >>

luna500rr:
motor nije otvaran, vozen je cca pola kilometraze na plinu sad je opet benzin jer ne prilazi se vise snjim ko prije a plin mu samo steti...znan kako ide mercedes benzinac al ovome je dobar dio konja sigurno krepao..kompresije ima, pritisak ulja odlican...po pitanju ulja pojma nemam koliko trosi ni dali trosi..svake godine promine se filter i ulje..na motoru je prije par godina otisa oni ko frtajler neznan kako se to zoves pa je bio trokira, nekako voda tu usla..to je loncar popravio..na cilon autu zeza samo struja od prozora, tj prekidaci, na blatobranima ima hrdje malo i bilo bi dobro selene i amotrizere prominit...i dok je bio na plinu pukla mu neka klapna, al to je sjeba lik sta je stavlja plin...
sve u svemu auto je savrsen, klima i sve..mana je u vladi republike hrvatske, jer ga zakonski nesmin vozit, ima 80-ak konja viska, i benzin je malo skup...ovo pije 15-ak litara kad ga se življe vozi...

zemo323:
Ma to su auta savrsena, samo ako je utegnuto to ide dosta dobro za svoje godine. Moj striko je imao 200D i napravio nekih 400tkm sa njim, stavio 300D motor i okrenuo jos cca 250tkm i proda auto. Svaki tjedan oko 400km radio sa njim, samo guma, ulja i goriva. Istina da je njegov 2 puta farban ali šasija je ostala zdrava i nije nista klapalo, autoput 130-140, sasvim pristojno.

Moj uzme oko 1L ulja od izmjene do izmjene, pritisak isto dobar kad se ugrije mrvicu padne kazaljka al to je ok. Isto bi triba nove amortizere jer su prednji prilicno losi, diferencijal mu malo bruji na nizim obrtajima. Samo sta me iritira kad ga je mater bila razbila limar ga nije dobro napravio pa sad malo vuce u jednu stranu i onda dosadi voznja kad se moras borit sa volanom. I jos ga naprid nekako traljavo napravio pa boja sa branika se otukla (a receno mu da ih ne farba), pragove mi oboja u srebreno (a kupljen onaj kao katran u spreju za podvozje, mislim da je bodenšuc) i naravno farovi malo ukrivo stoje jer nije izvuka sve kako triba.. caca kad je vidio auto pao mu mrak na oci

naravno, iman i parking senzor pozadi sa sportskom opremon (kuka i na njoj teniska loptica)  :laughing11:

luna500rr:
mome se nista ne cuje...caca zajebaje kako mu se cuju ventili kad ga goni priko 200 XD ..ja ga nikad nisam zalića al ćaća ga zaliće po autoputu dikad, na 180-190 buka unutra manja nego s golfom na 100-120...
kako tvome pokaziva celer? mislin u usporedbi s drugin autima..moj ko da malo pokazuje, priko kadrme nikad 60 po satu nisan prisa, a uvik uvatin ovog isprid...s pezolon kad iden 60 neko ce mi se zalipit i provat me pric...

zemo323:
Kad budes na dizalici sa autom, upali i prisaltaj mu sve brzine i ono manjizanje sto se cuje to je diferencijal.

e ali koji golf?  ::)

Nisam nikad na to obraca pozornost jer vozim tu po selu, ali mislim da je prilicno tocan.. jedino zimi kazaljka se pepa do nekih 50 dok se auto ne zagrije.. Moga bi sutra gps pa vidit.

U mog su 2-3 dizne protukle i malo se cuju podizaci pogotovo zimi kad je hladno.. tada dakće, al kad se zagrije onda se stiša.. dizel  :glasses9:

zemo323:
dolazi li itko?  :icon_biggrin:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,86650.0.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju