Općenito > Generalno o skuterima
YAMAHIN MODEL ZA 2007 C3
Genesis051:
Hehe... da pred deset... ja sam na njemu "magistrirao" (složio se na magistralu/cestu) pred 25 !!! :icon_tongue:
Ali bio 1. liga ! (nije ni bilo drugih, pa je bio "jedinstven") :frajer: (bilo je bitno uopće imati ga - ne pješačiti )
Sugar:
taj model je napravljen za dostavu i zato ima veliki gepek da jadni dostavljaci ne moraju one ogromne kutije vuc iza sebe
filiplatinovicz:
ma jos prije 10 god. apn-ci su bili zakon... danas djeluju pomalo izvanvremenski... morate priznat! Ne znam koji bi komadi danas pali na apn-ca?
Hrastinski:
--- Citat: filiplatinovicz - 19 Studeni, 2006, 01:07:07 ---ma jos prije 10 god. apn-ci su bili zakon... danas djeluju pomalo izvanvremenski... morate priznat! Ne znam koji bi komadi danas pali na apn-ca?
--- Kraj citata ---
ljudi koji misle lovit komade s motorom su jadni po mojem mišljenju!!!!!!!!!!!
Mr J:
--- Citat: Hrastinski - 19 Studeni, 2006, 12:54:55 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 19 Studeni, 2006, 01:07:07 ---ma jos prije 10 god. apn-ci su bili zakon... danas djeluju pomalo izvanvremenski... morate priznat! Ne znam koji bi komadi danas pali na apn-ca?
--- Kraj citata ---
ljudi koji misle lovit komade s motorom su jadni po mojem mišljenju!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
Mozda, ali stari moj kako komadi padaju na lezaljke, mnogo vise nego na mercedese i bmw-e... Kada je rijec o takvim curama... ali kako tek padaju na skodu... uhhhh... ja nemam vremena za sve njih....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju