Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (199/418) > >>

SF2 Freak:
Imam identično zvono samo motoforce. Izrada je bolja od malossi wingbella definitivno a i hlađenje je bolje.

walkay:
Jesi zadovoljan sa setupom? Po meni najbolji setup za grad i malo dalje.

ljubo46:

--- Citat: walkay - 21 Prosinac, 2013, 19:46:26 ---Jesi zadovoljan sa setupom? Po meni najbolji setup za grad i malo dalje.

--- Kraj citata ---
ma prezadovoljan.. meni skut treba za duže vožnje i setup mora biti dugotrajan i pouzdan...ide odlično samo da mi seriska radilica potraje i bit ce super..kako bude bude...mislim da je sad to to, sve što se dalo sam izmijenio i zaista se nadam uživanciji iducu sezonu.. ;D

pralas:
moj savjet ti da ako ikako mozes stavis neku radilicu sa punim polutkama prije sezone(imas jos dosta vremena do tada),nije 17 000 km puno,i minarelli ima dobre radilice i lezajeve ali svejedno,gledam po sebi,da ja ne bi bio miran dok jos to ne promjenim pogotovo kao sto kazes da volis duze rute,a s druge strane pošto ces morati stavljati radilicu kad tada bolje to napravi preko zime nego da po ljeti ode pa da onda moras sarafati kada je sezona.
znam da bi tebi bilo idealno da izdrzi cijelu sezonu pa onda na sljedecu zimu staviti radilicu,i trebalo bi to izdrzati,al kazem ja bi to promjenio prije sezone i bio miran...jer sad je sve tip top,steta da radilica ostane serijska ;)

ljubo46:

--- Citat: pralas - 23 Prosinac, 2013, 01:08:46 ---moj savjet ti da ako ikako mozes stavis neku radilicu sa punim polutkama prije sezone(imas jos dosta vremena do tada),nije 17 000 km puno,i minarelli ima dobre radilice i lezajeve ali svejedno,gledam po sebi,da ja ne bi bio miran dok jos to ne promjenim pogotovo kao sto kazes da volis duze rute,a s druge strane pošto ces morati stavljati radilicu kad tada bolje to napravi preko zime nego da po ljeti ode pa da onda moras sarafati kada je sezona.
znam da bi tebi bilo idealno da izdrzi cijelu sezonu pa onda na sljedecu zimu staviti radilicu,i trebalo bi to izdrzati,al kazem ja bi to promjenio prije sezone i bio miran...jer sad je sve tip top,steta da radilica ostane serijska ;)

--- Kraj citata ---
ma razumijem ja to sve :toothy3:
vec mi se polako neda više toliko šarafat po njemu, htio bi da malo ide a da se ništ ne drk@ po skutu stalno..
 ja ti se nevozim po tjedan dana i onda kad sjednem roknem po 200km a vidjet ću kak ce se to sve pokazat..
ak zaruže ležaji vec prije ih valjda budem osjetio...
a onda samo da znate dolazo motoforce 12mm radilica i klip novi za piaggio... :toothy12: lovu čuvam sastrane za to tako da nema problema...
ležaje i semeringe imam već doma..kojo japan ležaji i corteco semerinzi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju