Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: nomad - 29 Studeni, 2013, 15:51:49 ---Lajk za replicu :icon_thumright:
nego, cuvaj zdravlje dok ga imas... nema gusta vozit se po ovom vremenu na motoru. Jedino ako nije sila.
Na mojem je vec 2 prsta prasine :)
--- Kraj citata ---
hej kolega hvala.. ;D
ma bojim se da vise necu ic na vozikanje :nono:
danas napravio 30-tak km i to mi je dosta...
replica je razradena, nek ceka sezonu... :icon_thumright:
Mikac21:
Koji imas ti tocno karb i koju iglu? Malo mi to cudno da tak mali diznu na replicu stavljas...ja na svom cim stavim manju od 85 odma se osjeti da mu fali malo corbe.jos je i zima ,trebalo bi jos vecu stavljat jel :D
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
ljubo46:
karb je PHBG DS, igla je W9 na drugom zubu odozgo... ta je igla bogatija od tvoje W7
lulica u airboxu fi 20mm i vrtim ga na 9800 skoro ko dr eva...i pre bogato je s diznom 84...
evo reci sam sta misliš :icon_thumright:
Mikac21:
Pa neam pojma stari moj,cudno mi stvarno,razlike izmedju moje i tvoje igle maltene i da nema,jer sam imo i w9 doma...men je skinita lulica i nisam nista sirio rupu...neznam mozda mi je zbog usisa tassinari..al opet i dok njega nisam imo furo sam streeta na cak 88 dizni,sad sam na 85 ak se nevaram ili 88,al boja mi super,na malim gasovima isto...ma to je street jaci od replice garant:D
Mikac21:
Al i moj je karb BS verzija,vjerovatno je nesta drukcije i unutri pa mozda zato,,,neznam:-\
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju