Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (177/418) > >>

Josip:

--- Citat: Grale - 23 Studeni, 2013, 14:44:13 ---Josipe, ne laži ovaj napaćeni narod, nema te u kc ko para u državi :angry7: :laughing7:
De ponesi i za morini odma neki ako imaš :P

--- Kraj citata ---

prznajem  :-X nije me bilo od selidbe, otkad su mi štef i suljo pomogli vozit stvari u Sv Ivan Zelinu

pa zar sumnjaš da se ne bih javio da sam bio  :jerk: i zavrtio koju  :icon_tongue:

ali obečavam da bum došel spiti jedneg škropeca  :toothy12:

imam ćini mi se na jednom moriniju poliniforrejs, pa ako to dovededečko da rastepem rezerviran ti je  :icon_thumright:

Grale:
Poslje yasuni r-a moja najveća tiha patnja :P
Samo javi ak će bit čega :D

Ridi77:
ljubo u krivu si za distancu ja imam onu od stage 6, i ja imam 100 kg, i vozim il curu od 60kg ili frenda koji ima 90, i nikad nis nije bilo, isli smo svuda i nis se nije dog tak da ne vjer da bu ti se kaj dogodilo, ja sam sa novim yasuni r drugi dan nakon kaj sam ga stavil na lezeci ga stisnul, lud sam bil odma sam drugi dan kupil distancu od onda nikad problema

ljubo46:

--- Citat: Ridi77 - 23 Studeni, 2013, 23:39:02 ---ljubo u krivu si za distancu ja imam onu od stage 6, i ja imam 100 kg, i vozim il curu od 60kg ili frenda koji ima 90, i nikad nis nije bilo, isli smo svuda i nis se nije dog tak da ne vjer da bu ti se kaj dogodilo, ja sam sa novim yasuni r drugi dan nakon kaj sam ga stavil na lezeci ga stisnul, lud sam bil odma sam drugi dan kupil distancu od onda nikad problema

--- Kraj citata ---
A ha znaci nemam brige
Hvala ti puno budem to nabavio

andy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju