Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (150/418) > >>

ljubo46:
molio bi za još iskustava u vezi mhr replice na seriskoj radilici minarelli.... ???
Pišite da znam... :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: ljubo46 - 22 Listopad, 2013, 14:00:23 ---Evo original radilica presla na serijali s blokadom na spuhu 11000 km
i na dr evu 5100 i sve izgleda u super stanju.. ;D luft na lezajevima je minimalan, cudo od skuta
Jel bi izdrzala jos 7000-8000 km seriska radilica na mhr replici?

--- Kraj citata ---
Tesko da ce netko garantirat da ce izdrzati.sanse su 50-50 zavisi koliko ti se isplati kockat.
Poznavajuci tanasnu minarelli radilicu ja se nebi igrao.

Sent from my GT-I9505

Grale:
Jogurtu dok se zbroje svi kilometri koje je napisal tu na forumu, ispadaju milijuni :laughing7:

@ljubo- više je radilicu ubilo tih 11000 s blokadom nego bi ju ubila replika.
Pa okretaji ti budu isti ko i na dr.evu, naravno ako misliš yasunia ostavit :dontknow:

ljubo46:

--- Citat: Grale - 22 Listopad, 2013, 14:24:02 ---Jogurtu dok se zbroje svi kilometri koje je napisal tu na forumu, ispadaju milijuni :laughing7:

@ljubo- više je radilicu ubilo tih 11000 s blokadom nego bi ju ubila replika.
Pa okretaji ti budu isti ko i na dr.evu, naravno ako misliš yasunia ostavit :dontknow:

--- Kraj citata ---
nije mi ju za mjenjat jer je u super stanju..a ne bi ni replicu htio samo tak stavit gore pa riskirat
al reko ako je netko probao da mi kaže koliko je to pametno ili nije...
ostavio bi yasunija r gore i vrtio bi na 10000-10200... :toothy11:

Grale:
Pa tolko ju i sad vrtiš ak se dobro sjećam :dontknow:
Koda radilica zna dal je gore replika ili drevo.
Ako nema lufta teraj, ako ima lufta, onda radije sad prek zime zamjeni lagere, ako imaš para uzmi hpc radilicu i bok.
Da ti se nebi dogodilo da ti usred sezone zruže lageri ko nekom :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju