Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: Rox-Rab - 18 Listopad, 2013, 16:07:33 ---morat cu i ja na svome probat malo smanjit jer isto malo trokira na manjem gasu
jesi probao jos podignut iglu?kakva ti je smjesa sa tom diznom ja sad trenutno imam 82, koje rolice imas i na kolko se vrti?
--- Kraj citata ---
A nisam probavao ali mislim da budem vidio sam na dosta setupa da imaju iglu skroz spuštenu...to bi moralo bit dobro na dr evu jer on nije zedan kit...smjesa je ko beba bit ce slika koji dan..
Rox-Rab:
na 19-ki je bas sjebano za stavljan sajlu, jedva se zakaci za klipic (barem na ovom mom) pa mi se neda spustat iglu ali mislim da cu morat i to :toothy3:
matrix123:
Kolka ti je krajnja brzina sa ti setupom po gps? I ja sam sa svojim trophy kitom napravio oko 5000km a stavljen je na pocetku ove godine....
ljubo46:
--- Citat: Rox-Rab - 18 Listopad, 2013, 16:24:12 ---na 19-ki je bas sjebano za stavljan sajlu, jedva se zakaci za klipic (barem na ovom mom) pa mi se neda spustat iglu ali mislim da cu morat i to :toothy3:
--- Kraj citata ---
e i ja sam se s tim naje..bo ko budala... :angry7:
--- Citat: matrix123 - 18 Listopad, 2013, 16:27:04 ---Kolka ti je krajnja brzina sa ti setupom po gps? I ja sam sa svojim trophy kitom napravio oko 5000km a stavljen je na pocetku ove godine....
--- Kraj citata ---
96 po gpsu
andy:
Jel diže klipic do kraja :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju