Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: Grale - 12 Prosinac, 2012, 12:32:51 ---A koje ćeš stavljat,3 debljine si dobil?
--- Kraj citata ---
Mjerio sam ih sa sublerom digitalnim 2 su 0.24 druge 2 su 0.32 i naj deblje 0.38mm ak se dobro sjecam..
Uglavnom tak nest stavit cu srednju debljinu
ljubo46:
evo dečki da javim dojmove...danas je pala prva vožnja od ugradnje kita, jer cesta je bila uvijek mokra i balava. A dana se lijepo osušila i nisam mogao odoljet...napravio sam 42 km danas i par puta sam stisnuo gas do kraja i ni sam nisam mogao vjerovati kak motor vuče..to nije normalno naspram serijale..razlika nebo i zemlja oduševljen sam :jumping: nemogu to riječima opisat... :toothy12:
svatko ko ima dvojbe i razmišljanja o kitu nek ih nema...
vozio sam ga ono negdje na 7000-7500 okretaja na 60kmh i radi ko urica sve u najboljem mogućem redu...
jedino što ču poludit tak sporo vozit još nekih 260km :sad1:
2mario2:
--- Citat: ljubo46 - 20 Prosinac, 2012, 16:31:05 ---evo dečki da javim dojmove...danas je pala prva vožnja od ugradnje kita, jer cesta je bila uvijek mokra i balava. A dana se lijepo osušila i nisam mogao odoljet...napravio sam 42 km danas i par puta sam stisnuo gas do kraja i ni sam nisam mogao vjerovati kak motor vuče..to nije normalno naspram serijale..razlika nebo i zemlja oduševljen sam :jumping: nemogu to riječima opisat... :toothy12:
vozio sam ga ono negdje na 7000-7500 okretaja na 60kmh i radi ko urica sve u najboljem mogućem redu...
--- Kraj citata ---
ko zeli uzivat mora se prvo i napatit malo... :headbang:
ljubo46:
--- Citat: 2mario2 - 20 Prosinac, 2012, 20:21:29 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Prosinac, 2012, 16:31:05 ---evo dečki da javim dojmove...danas je pala prva vožnja od ugradnje kita, jer cesta je bila uvijek mokra i balava. A dana se lijepo osušila i nisam mogao odoljet...napravio sam 42 km danas i par puta sam stisnuo gas do kraja i ni sam nisam mogao vjerovati kak motor vuče..to nije normalno naspram serijale..razlika nebo i zemlja oduševljen sam :jumping: nemogu to riječima opisat... :toothy12:
--- Kraj citata ---
ko zeli uzivat mora se prvo i napatit malo... :headbang:
--- Kraj citata ---
živa istina... a baš sam sad gledao prognozu i kažu toplo vrijeme ima da ih napravim u dva dana :laughing7:
Zika:
haha..iste dojmove sam imao i ja kad sam sjeo sa svoje serijale na prijateljev rox sa dr evom...razlika nebo i zemlja! :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju