Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
Grale:
E jbg šteta kaj nisam mogel ić, nisu mi došle lakše rolice pa nisam mogel naglo startovat :laughing7:
Moral sam u zg, obaveze, pare i tak, pa mi je bilo važnije ipak...
A ove godine sumnjam da bu se ponovila vožnja tak dulja neka :(
P.S. Kak ide piaggio s sličnim setapom i kak troši :P ?
ljubo46:
Brutala kako ide al nisam se mogao puno orjentirat po svom
Jer je rox vukao 180kg a taj runner vjerojatno oko 80-90 barem bi tako rekao po soferu koji
je super decko bas smo se napricali
Al sad me je zbruko toliko da bi htio karb ko njegov navodno dell phbg 19ds black koji ima
ja mislim an atomiser a decku radi savrseno uz malu potrosnju
Grale:
Da ds je verzija ja mislim.
W9 igla je nutra, fergazer nije ni pipnut,brijem da je ler samo podignut malo.
Malo je bogatija smjesa,treba malo zraka dodat,neznam dal je on kaj to stelal posle sam.
Ali pali na zub bez gasa dok pogledas tipku,kamoli stisnes ;D
Ja sam mu malo prenosa prestelal,to sam par rolica isprobal i brzo ubol dobru kombinaciju, al jbg bil je i remen nov tek i sve,tak da neznam sad kak je,možda mu fali okretaja još.
A znas da sam ti rekel još onda u bj dok smo bili da si trebal 19-icu uzet kad si već uzimal novi karb.
Ridi77:
ne, ima au atomiser ako ima taj karb, ja imam obicni ds i potrosnja mi 4.5 litra jucer izmjerio :) napravio 200 km u komadu, a sa 17.5 na slicnom setupu mi je duvo 6-5 litra :toothy9:
Grale:
Drukčiji je atomizer od drugih verzija al neznam napamet oznaku.
Gledali smo prvo BGM-ov, ali kad bi ga prebacili na neku štedljiviju verziju karba i uzeli onu plastiku kaj se šarafi di dolazi airbox, dojdemo na cijenu tok della skoro.
Šarafi su na lijevoj strani, ne smetaju ni najmanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju