Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (102/418) > >>

ljubo46:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Kolovoz, 2013, 12:43:42 ---Ma stal bi ja na pijaču al sam bil gladan ko pas,zato smo i zujali sim-tam u potrazi za klopom i di ćemo jest

--- Kraj citata ---
pa skužio sam ja da zujite ja si još mislim ko se to nije navozo...hehe šala i mi smo zujali al smo našli tam neku pekaru i najeli se ko prasci... :laughing7: i onda hladna pivica na to..

--- Citat: Grale - 19 Kolovoz, 2013, 12:44:48 ---
--- Citat: ljubo46 - 19 Kolovoz, 2013, 12:42:48 ---pa sa steeefom je bio šogi pričao i ti bio s njim i ja da ću ti pric ti taman otišo..jbg nema veze   ;D

--- Kraj citata ---
Pogubio se ja valjda :laughing7:
Nevermind, vidit ćemo se već, nismo na kraj svijeta :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma nego ... :icon_thumright:

ljubo46:
eh zaboravio sam reć izbacio sam van komplet alnaser..jer mi se kad smo se vracali iz virovitice strgao zupčanik alnasera one kuglice su poispadale van i moram priznati da skut sad radi ko singerica zato što ništa ne zvecka i ne klopoče.. :icon_thumright:
sad se pali na kurblu---a umjesto zubčanika sam stavio podlošku i to točno iste širine, našao doma imam još par komada..

JogFromYamaha:
zamjeni to samo

ljubo46:

--- Citat: JogFromYamaha - 23 Kolovoz, 2013, 21:04:33 ---zamjeni to samo

--- Kraj citata ---
Koje zupcanik? Pa jesam ali nije dugo izdrzao ;D

nomad:
uzeo sam i ja prije par dana to bgm-ovo kvacilo i ima sam problema, valjcici su veci nego na serijskom i ne moze zagrist do kraja pa proklize malo.
orginalni valjci su fi 6mm a ovi su bili 6.2 a sve ostalo isto ko i serijsko,

Stavio sam te valjcice od 6mm i nemam problema, ali sam mjenjao i veliki zupcanik.

U kakvom je stanju veliki zupcanik? ako je izgrizena ona povrsina gdje hvataju valjcici onda je za mjenjat.
Samo novi je skup ko da je od zlata
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3246&category_id=164&option=com_virtuemart&Itemid=142

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju