Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (78/418) > >>

ljubo46:

--- Citat: nomad - 03 Lipanj, 2013, 18:21:13 ---Svaka cast za stalak, majstorski odradjeno,

znaci premalo zraka je imao?

--- Kraj citata ---
hvala hvala
da pre malo zraka išao sam ga probati bez lulice i skužim kad sam ga upalio da mu paše i da nekak drukčije radi i malo poštelo karb i savršeno je...samo da tak ostane jer je zvuk bolesno dobar... ;D

Ridi77:
ja tu lulicu nikad nisam ni imo, jos sam rupu izbusio na 21 mm, i smjesa isto odlicna, tj imo sam problem ista je bila ko tvoja mal sam se igro sa zrakom i sad kak je je vrhunsko, isto mi vuce na crno a ne na smede, dizna je 90 na 19 karbu al nek je jaca, posto se vrti na 11500

pajo:
Velika gl.dizna sad si mu dao zraka i osiromasio smijesu i doslo je na svoje kako kazes.
Mogo  si stavit manju diznu pa bi dosao na isto.ali sad imas onaj racing zvuk gljive sto je u pocetku zanimljiv.
Jer bar 19kar u pitanju??nisam pratio.

ljubo46:

--- Citat: pajo - 05 Lipanj, 2013, 07:28:26 ---Velika gl.dizna sad si mu dao zraka i osiromasio smijesu i doslo je na svoje kako kazes.
Mogo  si stavit manju diznu pa bi dosao na isto.ali sad imas onaj racing zvuk gljive sto je u pocetku zanimljiv.
Jer bar 19kar u pitanju??nisam pratio.

--- Kraj citata ---
pajo gore je dellorto PHVA TS 17,5 jel to bude problem tako?

pajo:
Sve ok nego vise preferiram 19kar na base-u

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju