Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (69/418) > >>

ljubo46:

--- Citat: Grale - 11 Svibanj, 2013, 17:12:14 ---Em je novi variomat, em novi remen.
+ si podmazal rolice, pa si i s tim dobil par sto okretaja(barem je meni takva praksa bila)
Ali da s jednim setom rolica budeš dobil idealnu gramažu-nebudeš, jer ako su nekome dobre, ne mora značit da i tebi budu.

--- Kraj citata ---
slazem se s tobom budem stavio bijeli centralni feder i tanju podlosku i to bude dobro sigurno

ljubo46:
ovako danas sam stavio bijeli centralni feder i podlošku 1mm tj one dvije po 0.5mm što dolaze s variom i sad se situacija popravila..mali tako lijepo drži okretaje da je to nevjerojatno..ubrzanje je linearno da bolje ne može biti...iako remen još nije sjeo do kraja.
prekjučer šogor kupio gileru nexus 250ccm s 9600km od penzića motor kao iz dućana...ono što vam želim reći da se uz njega vozim do 70kmh..znaći ubrzanje nam je identično...to vam samo govori kako rox ide...možda nagovorim šogia da snimimo video da imam dokaz..danas mi je jedan centimetar falio do 0kmh znaći da natjeriva cajger da je to strašno...moram to izmjerit po gps-u pa javim. ;D

andy:
Konačno, samo da te ne zezaju vrućine sad pošto je bijeli mekan dosta pa dok se ugrije da nebi bilo.. Ja sam s njim uvijek imao problema nakon duže vožnje  :icon_thumright:

Znači idući vikend onda vožnja neka  :)

ljubo46:
ma ak bude zezao tj dok remen sjedne ići će jači centralni feder i gotovo...mogla bi više past ta vožnja sam što još ne znam kak ću raditi za vikend... ;D

fleky911:
ako ce trebat šlep služba andy ima moj broj :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju