Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (56/418) > >>

Grale:
Da, bile su dvije klingeritne, inače drže bez beda, al vjerojatno je malo prevelika temp bila :laughing7:
Trebam stavit između njih onu limenu, pa bu ok valjda...

--- Citat: Mikac21 - 12 Travanj, 2013, 11:13:13 ---bas sam se i ja malo zabavljo sa polutkom ovih dana,isto mi je bilo malo cudno radio skut,isto kao da ne otvara polutka do kraja,imo sam bijeli centralni i torsion controler,i onda sam izvadio torsion i stavio žuti centralni i sad je odlično,stim da ja imam 3.75g rolice i malo jaci setup,ali bi mogo cak i 4g staviti

--- Kraj citata ---
Gađaš okretaje auspuha, a yasuni je vjerojatno jači od tog tehnigasa, tak da vam je setup sličan dosta...

ljubo46:
mikac znaci malo ti je pomoglo moje iskustvo... ;D to je dobro...velim dosta dugo mi je trebalo da pogodim polutku da dobro radi ali ja sam pre zadovoljan još čekam polini rolice i to bude to.... :icon_thumright:

steeef:
skuter je boca kak je vec i receno,ljepo izgleda a isto tak i ide  :icon_biggrin:
kad god budete mogli naletite na kavu ;)

ljubo46:

--- Citat: steeef - 12 Travanj, 2013, 15:28:24 ---skuter je boca kak je vec i receno,ljepo izgleda a isto tak i ide  :icon_biggrin:
kad god budete mogli naletite na kavu ;)

--- Kraj citata ---
Hvala lijepo cim bude prilika dodemo ;D

Mikac21:

--- Citat: ljubo46 - 12 Travanj, 2013, 12:21:44 ---mikac znaci malo ti je pomoglo moje iskustvo... ;D to je dobro...velim dosta dugo mi je trebalo da pogodim polutku da dobro radi ali ja sam pre zadovoljan još čekam polini rolice i to bude to.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
haha ne nego si ti mene ispitivo kolko se ja sjecam za polutku tu kakva je :jerk:
ja sam prije par dana cacko po njoj,a danas citam temu pa sam vidio da si to piso o njoj..ugl....neka samo ide :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju