Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: Grale - 14 Ožujak, 2013, 20:16:13 ---Ponovi postupak još par puta(mislim na fen), da ti nebi sutradan bil spuh još uvijek ljepljiv :P
--- Kraj citata ---
nije više ljepljiv pazio sam na to.. gurnem fen u granu i da vidiš kak se zgrije auspuh... :icon_thumright:
zrakoplovac:
baš me zanima kak se drži taj sprej duplicolor nakon duljeg vremena jer sam i ja mislil stavit to na svog yasunia ako probije hrđa jednog dana ::), sad je onak lepi tamni,ali lak ne pokazuje nikakve znakove slabosti još :laughing7:
ljubo46:
--- Citat: zrakoplovac - 14 Ožujak, 2013, 21:11:47 ---baš me zanima kak se drži taj sprej duplicolor nakon duljeg vremena jer sam i ja mislil stavit to na svog yasunia ako probije hrđa jednog dana ::), sad je onak lepi tamni,ali lak ne pokazuje nikakve znakove slabosti još :laughing7:
--- Kraj citata ---
čvrst je originalni yasunijev lak nema tu rijeci...a kakav je duplicolor vidjet čemo vrijeme će pokazati.. :icon_thumright:
velim ja sam samo zbog grane to napravio na njoj su najveće temp...
vale_46:
Kupite lak za čamce ili lak za cijevi od radiatora one bakrene, s time ofarbate ostavite da se osuši i bit će kao tvornički prvi put kad se zgrije, a nebude se ljuštio itd... ;)
ljubo46:
--- Citat: vale_46 - 14 Ožujak, 2013, 21:17:42 ---Kupite lak za čamce ili lak za cijevi od radiatora one bakrene, s time ofarbate ostavite da se osuši i bit će kao tvornički prvi put kad se zgrije, a nebude se ljuštio itd... ;)
--- Kraj citata ---
hey susjed a jel znaš do koliko stupnjeva takvi lakovi drže?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju