Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
robyakarider:
pa da, 940 sam je ja platio
Toni46:
--- Citat: robyakarider - 19 Studeni, 2017, 02:53:14 ---pa da, 940 sam je ja platio
--- Kraj citata ---
Da, sad je 1100kn na SA. Gledao sam na ms trgovini. A nista budem nju uzeo i gotovo :headbang:
SF2 Freak:
Uzmi za 12 bolcnu... Nez zasto forsiqas tu 10-ku. Samo kada uzmes 12-cu onda ne moras cijeli kit mijenjati vec samo klip. Jbg skuplja investicija ali vec i ptice na granama znaju da je to najveca mana na minareliu
Tomi_ZG:
--- Citat: Toni46 - 18 Studeni, 2017, 19:02:48 ---Nije mi Rms neka marka :toothy12:
--- Kraj citata ---
Primjećujem u više navrata da patiš na marku ;D
Da živiš prije 30 godina još bi i shvatio,al u današnje vrijeme kad ujutro kinez u istoj šupi šiva najkice,a navečer adidaske,kad ista baba šarafi samsung i lg mob,a navečer radi u polju riže,kad mercedes u svoje aute ugrađuje renolove motore i prodaje renolov kombi sa ugrađenim mercedesovim znakom,kad netko ugradi pj agregat na pežo karbos,onda znaš da je svijet otišo u k**ra* i da se džabe zamaraš s takvim stvarima ;D
Toni46:
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Studeni, 2017, 08:42:25 ---
--- Citat: Toni46 - 18 Studeni, 2017, 19:02:48 ---Nije mi Rms neka marka :toothy12:
--- Kraj citata ---
Primjećujem u više navrata da patiš na marku ;D
Da živiš prije 30 godina još bi i shvatio,al u današnje vrijeme kad ujutro kinez u istoj šupi šiva najkice,a navečer adidaske,kad ista baba šarafi samsung i lg mob,a navečer radi u polju riže,kad mercedes u svoje aute ugrađuje renolove motore i prodaje renolov kombi sa ugrađenim mercedesovim znakom,kad netko ugradi pj agregat na pežo karbos,onda znaš da je svijet otišo u k**ra* i da se džabe zamaraš s takvim stvarima ;D
--- Kraj citata ---
HAHAHAHAHAHHAHA. A kuzim da al htio bi sve sad stavit skupo i kvalitetno pa da mi se ne desavaju stranja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju