Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (399/418) > >>

Toni46:

--- Citat: ditek - 22 Srpanj, 2017, 15:51:58 ---Na c16 zaboravi na mhr replici, od tog nema kruha..

Uzmi taj city r dok nije otiso  :icon_thumright: jaci je od obicnog r-a ima granu iz više konusa

--- Kraj citata ---
Cekam da mi javi cijenu, pa cemo vidjet. :icon_biggrin:

dario007:
Uzimaj to,to je ko prst i nokat za replicu,nece ga vrtit u nebo a fino ce ici...

Toni46:

--- Citat: dario007 - 22 Srpanj, 2017, 16:00:17 ---Uzimaj to,to je ko prst i nokat za replicu,nece ga vrtit u nebo a fino ce ici...

--- Kraj citata ---
Bas to, taman :icon_biggrin:

Corector:
City R je najbolji base auspuh, znaci maksimum optimum, malossi sport je presretan s njim i ide kao piaggio mhr replica sa yasuni R-om . Kasnije sam ga vozio i na mhr replici i nikad niti jedan slican piaggio nije tako susao :icon_thumright: Da imam minarelli prvo bih njega opet stavio. Obicni R vrti, a ne osjecas toliko moment. Koliko je se samo velikih motorista odusevilo susanjem  :headbang: 
Ako to ustekas, tripujem za BJ da se prisjetim toga jer to ne mozes dozivjeti a piaggiu.

Toni46:

--- Citat: Corector - 22 Srpanj, 2017, 17:16:22 ---City R je najbolji base auspuh, znaci maksimum optimum, malossi sport je presretan s njim i ide kao piaggio mhr replica sa yasuni R-om . Kasnije sam ga vozio i na mhr replici i nikad niti jedan slican piaggio nije tako susao :icon_thumright: Da imam minarelli prvo bih njega opet stavio. Obicni R vrti, a ne osjecas toliko moment. Koliko je se samo velikih motorista odusevilo susanjem  :headbang: 
Ako to ustekas, tripujem za BJ da se prisjetim toga jer to ne mozes dozivjeti a piaggiu.

--- Kraj citata ---
Spuh cu kupit 100% samo cekam potvrdu od frenda. Za par dana je kod mene. Ima da tripujes do Bjelovara pa da ubijemo brašno u ovim bjelovarskim vevericama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju