Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
Toni46:
--- Citat: deni-scott - 05 Siječanj, 2017, 20:32:17 ---Ljubo procitaj sto sam ti neki dan pisao u temi BB :toothy10: jbg sad je kasno ja prodao replicu a vidio si sitne pare a zapakirana i nekoristena
--- Kraj citata ---
Necu midrace
ljubo46:
--- Citat: deni-scott - 05 Siječanj, 2017, 20:32:17 ---Ljubo procitaj sto sam ti neki dan pisao u temi BB :toothy10: jbg sad je kasno ja prodao replicu a vidio si sitne pare a zapakirana i nekoristena
--- Kraj citata ---
ma to ak je jeftino mozda neka kineska bila :icon_biggrin: :toothy12:
deni-scott:
--- Citat: ljubo46 - 05 Siječanj, 2017, 22:41:43 ---
--- Kraj citata ---
ma to ak je jeftino mozda neka kineska bila :icon_biggrin: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Gle nezelim nikakve svađe jer je toni korektno platio i odradio dogovor odkud sam ja znao da ćese ona rasut?? Takoder tebi sam rekao je marka "ŽNJ" a replica i nije neki jaki midrace!!!
ljubo46:
Ma po sto se ljutis odma...pa zajebavamo se...jebes radilicu...ni prva ni zadnja koja se raspala... :icon_thumright: :toothy3:
SF2 Freak:
Ak je replica midrace onda je moj nakopani drevo ultra mega high end :old: :bicedobro:
Ak je replica u dobrom stanju i mala para metni to Toni. Alu , modular i 2 karike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju