Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (343/418) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: SF2 Freak - 29 Svibanj, 2016, 22:16:40 ---
--- Citat: zrakoplovac - 29 Svibanj, 2016, 22:09:36 ---2 puta mi se desilo kod normalnog preticanja da se ljudi sjete skrenut jer jednostavno ne vide nas na 2 kotača  :sad1:
jako neugodno, gas do daske, uz lijevu bankinu i molitva da te ne pobere...
jbg desi se, samo pamet u glavu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Koga ti mores pretec sa krampinom svojom  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ha brijem da su traktori il pežole bile u pitanju, nisam ziher :zubo:

Toni46:

--- Citat: zrakoplovac - 29 Svibanj, 2016, 22:09:36 ---2 puta mi se desilo kod normalnog preticanja da se ljudi sjete skrenut jer jednostavno ne vide nas na 2 kotača  :sad1:
jako neugodno, gas do daske, uz lijevu bankinu i molitva da te ne pobere...
jbg desi se, samo pamet u glavu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma katastrofa e..

Toni46:
Poz, evo malo se radilo, kupio sam novi remen bando.. prijasnji takoder bando je izdrzao 6200km i jos moze, uglavnom rox se vozi stalno, na zimu ide na farbanje i da se pohvalim sa radilicom je napravljeno 6000km :D

ljubo46:
inace stavili smo sad duzi i siri remen,(755x18) pa smo na multivara stavili bolcnu od stage6 varia koja je sira tocno 1mm tak to sad dobro funkcionira i ocekujemo da ce remen izdrzat blizu 10 000km i to na base 70cc sto mi se nekad cinilo nemoguce, jer meni su nekad davno skuplji remeni poput malossi, motoforce i sl. trajali jedva 2000km nekad ni toliko. haha ;D
jos kad bi nabavili linearnu polutku to bi bilo savrseno no dobro naletit ce vec.
i da novu prirubnicu smo stavili rms..  :toothy11:

zvonkec92:
Ma nevalja to decki skidajte to dole, kak mozete kopirat moj setap prenosa. Sram vas bilo :P  :icon_biggrin:   

Dokazano je kod mene da taj remen vozi evo vec 8tkm, kak se trosi samo vadim podloske sa radilice..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju