Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (337/418) > >>

ajlavsrku:
A nzn meni je mrvicu jaci bija na davanje punog gasa,nije to nesto vauuuuu al osjetia se trunku

nrgmc2-tuning:

--- Citat: steeef - 03 Ožujak, 2016, 09:43:01 ---treba ga malo postedit,karike da nalegnu po cilindru..

--- Kraj citata ---

Sve si rekao  :icon_thumright:

20-30km laganini postepeno da sve fino sjedne di treba u mikrone a kamoli u stote...
jedno 4-5% mjesavinu napravi za tih 30km da se sve fino podmazi i potom na cestu i jebi majku  :laughing7:

Toni46:

--- Citat: ajlavsrku - 04 Ožujak, 2016, 21:23:54 ---A nzn meni je mrvicu jaci bija na davanje punog gasa,nije to nesto vauuuuu al osjetia se trunku

--- Kraj citata ---
Bolje i meni vuce da, ja sam mislio na ovo da mi se nije odaziv usporio ali da imam osjecaj kao da ide bolje

Toni46:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 04 Ožujak, 2016, 21:50:09 ---
--- Citat: steeef - 03 Ožujak, 2016, 09:43:01 ---treba ga malo postedit,karike da nalegnu po cilindru..

--- Kraj citata ---

Sve si rekao  :icon_thumright:

20-30km laganini postepeno da sve fino sjedne di treba u mikrone a kamoli u stote...
jedno 4-5% mjesavinu napravi za tih 30km da se sve fino podmazi i potom na cestu i jebi majku  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Tako i je trenutno, napravio sam 30km i slozena je mjesavina u rezervar, jos jedno tocenje cu jos slozit mjesavinu i jos cu bar 10km za svaki slucaj napravit i onda samo gassss hahaha :laughing9: :headbang: :headbang:

Toni46:
Evo da se javim rox danas okrenuo 25000km, sa radilicom napravljeno 800km, sve u redu :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju