Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
Toni46:
Masina je sklopljena, ima finu kompresiju, sutra cemo ju stavit gore i upalit ga, kasnije stavim slike :icon_thumright:
Toni46:
Evo slike radova :icon_biggrin:
zvonkec92:
baš ljepo izgleda u blokovima *_____* ja sam evo baš prije 5 min završio relija :D kod mene se šerafilo od 8-20h pauza je bila samo kad sam tebi radilicu nosio :) i sad tek idem doručkovat :laughing6:
SF2 Freak:
--- Citat: zvonkec92 - 02 Ožujak, 2016, 20:19:39 ---baš ljepo izgleda u blokovima *_____* ja sam evo baš prije 5 min završio relija :D kod mene se šerafilo od 8-20h pauza je bila samo kad sam tebi radilicu nosio :) i sad tek idem doručkovat :laughing6:
--- Kraj citata ---
Kaj sa relijem ?
zvonkec92:
--- Citat: SF2 Freak - 02 Ožujak, 2016, 21:00:11 ---
--- Citat: zvonkec92 - 02 Ožujak, 2016, 20:19:39 ---baš ljepo izgleda u blokovima *_____* ja sam evo baš prije 5 min završio relija :D kod mene se šerafilo od 8-20h pauza je bila samo kad sam tebi radilicu nosio :) i sad tek idem doručkovat :laughing6:
--- Kraj citata ---
Kaj sa relijem ?
--- Kraj citata ---
mjenjo vilicu, stavio nove ležajeve volana, podnicu drugu, airbox sa starijeg modela sa dve rupe, drugi blatobran iznad kotača, uglavnom sve kaje bolje na reliju koji sam prekjučer kupio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju