Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (34/418) > >>

IceMan:
dobro je ulje, slobodno toci  :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: veky_ban - 26 Siječanj, 2013, 00:06:10 ---Kod tebe je bome prava zima  :'( Ovdje bi se sutra moglo vozit, asfalt suh samo je bome prohladno  :hmh:

Ja gledam ovo ulje reko kad ujutro prolaze susjedi da im mirise hehehe  :icon_thumright: ;D ... je valja to sta ?

http://automotosport.host25.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=294&category_id=73&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=27

--- Kraj citata ---
jagoda ha? ti bi zavodio curice po gradu s mirišljavim motorom...hehehe :laughing7:

SQILLER:
danas sam nakon tjedan dana upalio roxa, upalio je nakon 25 kurblanja  :redface: onda mi nisu ni radili zmigavci,cajger(digitalni) nista, onda nakon 30minuta vozikanja po ulici strepio ga je grom i sve je proradilo... kakvo je stanje kod vas sa motorima?  :icon_biggrin:

MarinM:
onda nije naucen na zimu,moj drmnes cok jednom zakurblas i ko zmaj radi. Jucer upalio nakon 2 tjedna

ljubo46:
moj pali na zub kad god hočeš....očeš na hladno očeš na toplo i to samo zakurblaš ne moraš ni gas davat... ;D :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju