Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (328/418) > >>

SF2 Freak:
MA izmi ovu CM , zbog plasticnih polutki bolje ce razvrtavati. Bome i vozila bu vjecno , prije ugradenje istestiraš te plasticne djelove u hamperu benge da vidiš jel se bude kaj topilo i trusilo ali cist sumnjam, a na kraju krajeva ako i bude kaj vratis ju.

pralas:
Ne treba ti ta bmg evolution radilica za base,ja sam na toj radilici vozio metrakit i roost sprint hahaha

Predobra je to radilica za base i bacanje para,ovo CM plastične polutke radit ce posao savršeno na baseu.Da se topi ta plastika vec bi ju sigurno povukli iz prodaje,tak da nije to bas tako.

steeef:
uzmi tu cm i bok..dobe se i jasil radilicr

TomoRI:
Previše ste skeptični prema toj radilici zbog tih plastika, pa ljudi sjetiti se koliko je top-ova s plavim polutkama izvrtila midrace kitova, vjerovatno nema broja, dok je bila dostupna bila je kao danas npr. bgm evo radilica što se tiče popularnosti. Za tu cijenu nemože se uzeti bolja radilica. Opet možeš uzeti i bgm original bez punih polutki za 533kn na MS shopu. Nisam više u tim stvarima ali šta se desilo s MF evo radilicom, po kvaliteti je bila slična bgm evo samo je cijena bila dosta niža.

Rox-Rab:
Ljubo za tebe nikad ne bi rekao da ces radije uzet smece pa probat nego dat 200kn vise i bit na miru (ta cm nije smece ja sam ju bio uzeo da cu slagat jos jedne blokove ali sam odustao i bila je na oko jako kvalitetna)

Uzmi BGM ili MF EVO pa znas da si na miru ako ti se brat danas sutra odluci na nesto jace (ako bude prolazio kroz sta smo i mi)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju