Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (318/418) > >>

Toni46:

--- Citat: zvonkec92 - 23 Veljača, 2016, 19:06:30 ---kaj bum ja onda imo u rezervi :P

--- Kraj citata ---
Ajde nemoj zajebavat, dobro si slozio rally-a nebu se desilo nis :laughing7:, bolje razmisljaj o mojoj ponudi :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Ovo nije klasično mehaničko raspadanje igličastog ko kaj je kod mene bilo,boja oko dosjeda sve govori,došlo je do pregrijavanja dosjeda i tek onda "mrvljenja" lagera,siguran sam 100% u tu tvrdnju,a do toga je jedino moglo doć ili zbog lošeg podmazivanja(kaj nije jer bi i ostatak fasovao) ili je tolerancija bolcna-iglice-dosjed na klipnjači tvornički bio u lošoj(očito premaloj) toleranciji i zato je kurilo po malo dok je nije dokrajčilo - u ovom slučaju fuš radilica je kriva

Toni46:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2016, 19:18:26 ---Ovo nije klasično mehaničko raspadanje igličastog ko kaj je kod mene bilo,boja oko dosjeda sve govori,došlo je do pregrijavanja dosjeda i tek onda "mrvljenja" lagera,siguran sam 100% u tu tvrdnju,a do toga je jedino moglo doć ili zbog lošeg podmazivanja(kaj nije jer bi i ostatak fasovao) ili je tolerancija bolcna-iglice-dosjed na klipnjači tvornički bio u lošoj(očito premaloj) toleranciji i zato je kurilo po malo dok je nije dokrajčilo - u ovom slučaju fuš radilica je kriva

--- Kraj citata ---
Tako je  :icon_thumright:

DR.aErOx:
 :icon_scratch: pa nisi toliki škart kupio,ja uvijek pravim sam mješavinu 3% i da uvijek onaj ležaj naazem masti za varior....meni više smrdi da je loše podmazivanje..

ljubo46:
Ma kakvo lose podmazivanje???
Pa bi cvikao. A njemu je taj lezaj sad u obliku sitne spene.
Raspadao se polako od sastavljanja prema kraju..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju