Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
MikiB:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Veljača, 2016, 21:33:15 ---
--- Citat: SF2 Freak - 21 Veljača, 2016, 21:14:31 ---MA samo skini malo taj poklopac od vodene. I sa prstima probaš magnet jel se odserafio. 3 serafa imaš i to je to
--- Kraj citata ---
Još su 2 paralelna sa cilindrom i nemreš skinut pumpu jer mu smeta crijevo,to sam zaboravio,zanemarite ovaj divni cilindar ;D
--- Kraj citata ---
Bas je divan
SF2 Freak:
A nezz kaj cekas glave je 4 serafa to si vec mogao odavno pa bi u miru spavao. Jbg sada je kasno a pogotovo ako vani serafis a ak si u garazi e onda do jutra imas vremena.
avr freak:
haha ljubo spava a on sastaviti zna, a ti kod rastavljanja nemaš kaj fuljati samo nemoj niš na silu trgati i šarafe stavljaj na kup :zubo:
mislim da nekaj nije u centru, ovo baš da bi bila radilica kriva ne vjerujem. Magnet veliš da je ok ali i dalje mislim da nije.
SF2 Freak:
Cek jesi bas skinul poklopac i okreto magnet punom rukom i probao maticu ili si sam prstom zavirio ?
Toni46:
--- Citat: SF2 Freak - 21 Veljača, 2016, 23:36:16 ---Cek jesi bas skinul poklopac i okreto magnet punom rukom i probao maticu ili si sam prstom zavirio ?
--- Kraj citata ---
Prstom zavirivo, to me jos uvijek pika, budem reko ljubi da poskida to sutra i vidi magnet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju