Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: Johnny iber - 01 Listopad, 2012, 20:35:28 ---Mnogo lepo!! Di ga je kolega drzo?? U ormaru??
:notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
hehehe neznam možda je...garažiran je bio...i servisiran u yamahinom servisu s servisnom knjižicom :headbang:
Maurini-Tuning:
Jojjj,kako mi se sviđa! ;D
Prelijep je Aerox. Jeli se moze znati cijena ako nije tajna? :)
btw. ovako uredni Roxovi me sve vise i vise vuku da uzmem jednoga... :headbang:
ljubo46:
--- Citat: Maurini-Tuning - 01 Listopad, 2012, 20:54:01 ---Jojjj,kako mi se sviđa! ;D
Prelijep je Aerox. Jeli se moze znati cijena ako nije tajna? :)
btw. ovako uredni Roxovi me sve vise i vise vuku da uzmem jednoga... :headbang:
--- Kraj citata ---
hvala na lijepim komentarima
platio sam ga 6000kn s tim da je registriran do 23.07.2013. i bio je pun goriva i ulja..samo sam danas narucio prednje i zadnje disk ploćice i stavio novu svijecicu i oćistio filter zraka
Maurini-Tuning:
Pa nisi nimalo lose prosao... :) bas sad gledam oglase na njuskalu... Roxovi su mnogo jeftiniji od Runnera,NRG-a i ostalih talijana ;D
ljubo46:
--- Citat: Maurini-Tuning - 01 Listopad, 2012, 20:59:21 ---Pa nisi nimalo lose prosao... :) bas sad gledam oglase na njuskalu... Roxovi su mnogo jeftiniji od Runnera,NRG-a i ostalih talijana ;D
--- Kraj citata ---
a čuj roxovi su u startu isto jeftiniji od talijana znači kao novi u ducanu..al imao sam nrg mc3, yamahu aerox 2001god, pa nrg power 2005, pa sr 50 morini i sad opet rox ni jedan mi nije dobar ko rox to je nešto posebno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju