Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
Vidim napiso je da je cviko a jos se ne zna sta je...da se kurblat.. nema otpora ali cudan je zvuk pri kurblanju...sutra cu pogledat sta je problem.
Smjesa mislim da nije problem jer glavnu diznu nisam dirao a malo je i pre bogato bilo. A njemu je na full gasu doslo do pada okretaja i odmah ga je ugasio kaze.
Evo skinuo sam svjecicu
steeef:
kad je na vespi koju slažem pukel kavez na ležaju radilice,nisu ništ čuli,ugasili skuter i više nije palil..
verglal je i na anlaser i na kurbli bez ikakvog zvuka i otpora..a ono kaos :zubo:
Toni46:
Sad smo ga probali kurblat i ima kompresiju
SF2 Freak:
Ako sam dobro skužio... Nece upaliti a nista ne melje vec skripi dok se kurbla. Otpor na kurbli normalan bez drobljenja ? MEni to vuce da ti se magnet odserafio i da radilica se vrti a megnet stoji u mjestu i skripi jedno u drugo.
ljubo46:
--- Citat: SF2 Freak - 21 Veljača, 2016, 19:16:16 ---Ako sam dobro skužio... Nece upaliti a nista ne melje vec skripi dok se kurbla. Otpor na kurbli normalan bez drobljenja ? MEni to vuce da ti se magnet odserafio i da radilica se vrti a megnet stoji u mjestu i skripi jedno u drugo.
--- Kraj citata ---
jbt moguce da si u pravu, budem bas sutra provjerio jer cudno mi je sjeo magnet na tu kinesku radilicu, ali sam ga nakon prve voznje isao dotezat s pistoljem..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju