Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
ljubo46:
--- Citat: pralas - 14 Veljača, 2016, 19:05:14 ---Previše komplicirate oko tih variomata,ako je krajnja dobra i ubrzanje nema se tu sta vise kemijati i jos ga je dobio jeftino.Ne kazem da je taj multivar naj vario za minu ali nije to setup za stazu ili vikendom se izgustati nego za svaki dan.Druga je priča kad skuter slazes za gušt,onda ti se jebe dal ima bendix i dal ces ga na kurblu paliti.A da se vozim svaki dan i da ga u sred grada moram kurblati ko neki idiot zapalio bi skuter haha Pa nece ga ni jedna maloljetnica pogledati,ovako sjedne ko covjek i upali ga :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma tocno tako. ide ok i to je to...samo gas..
A pali mu mali iz prve na kurblu..oces hladan oces topal..
pralas:
Dobro je onda ak pali iz prve i gledaju cure hahaha vazno da ne moras puno kurblati,kao sto znam viđati ljude po gradu,kurblaju ko idioti dok ne upali :laughing7:
Josip-98:
Rijesi koju da se vozi na čepu rezervoara :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy12:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: pralas - 14 Veljača, 2016, 19:05:14 ---Previše komplicirate oko tih variomata,ako je krajnja dobra i ubrzanje nema se tu sta vise kemijati i jos ga je dobio jeftino.Ne kazem da je taj multivar naj vario za minu ali nije to setup za stazu ili vikendom se izgustati nego za svaki dan.Druga je priča kad skuter slazes za gušt,onda ti se jebe dal ima bendix i dal ces ga na kurblu paliti.A da se vozim svaki dan i da ga u sred grada moram kurblati ko neki idiot zapalio bi skuter haha Pa nece ga ni jedna maloljetnica pogledati,ovako sjedne ko covjek i upali ga :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kompliciraju toliko kao da su profici a vjeruj mi da ti njihovi dvotaktni skuteri vise stoje i sarafe nego sta za prav voze, previse filozofije a premalo ucinka.
Ti variomati najvise dolaze do izrazaja kod jakih naturpijanih masina a ovo sve na set upovima tipa dr evo i zx je sve pusiona...
Sklopite skuter sa nekih 18-20ks 70cc pa onda probavajte i argumentirajte...
Toni46:
--- Citat: Josip-98 - 14 Veljača, 2016, 19:39:58 ---Rijesi koju da se vozi na čepu rezervoara :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy12:
--- Kraj citata ---
To mi je najbolje hahah svaka se oce vozit a onda dok sjednu na taj sic kazu nikad vise hahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju