Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (292/418) > >>

zvonkec92:
daj javi rezultate, baš me zanima kolko ide po GPSu

nrgmc2-tuning:

--- Citat: ljubo46 - 04 Veljača, 2016, 18:39:49 ---S nekim cakama i sitnicamo još malo pa budemo imali savrseno ubrzanje i krajnju, malo sam danas stelao multivara, samo me muci sto nemam dobar remen pa da probam, jer ovi su mi pri kraju i motoforce i mitsha. ali uglavnom nemam prevrtavanja okretaja koje sam imao na startu kod stage6 varia i to mi se jako svida, ovaj vario nakon 40kmh ima mali pad ali nista strasno jer dr evo ima momenta i jako lijepo gura. Uglavnom super.. :icon_thumright: mozda buraz snimi video za dokaz o cemu pricam.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
uz malo truda ide to jako dobro :)

ljubo46:
Bas sam zadovoljan...budem kad stavimo novi remen izmjerili kranju..i jos sam rijesio da u krajnjoj ne ide u okretaje s original dimenzijama remena. Jer multivar je dosta veci od original remenice..pa sam htio to iskoristiti.

Toni46:
Evo kupio sam si novi remen Bando, u variomatu su trenutno rolice stage6 5,5gr, problem je taj sto se malo previse vrti (10200) ali uopce nema nikakve rupe u ubrzanju i ide odlicno, to prevrtavanje cemo rijesiti sa ovim stage 6 centralnim jer je meksi od malossi zutog koji je trenutno gore. uglavnom rox leti :toothy12: :headbang:

Toni46:
Poz, da se javim :), remen i centralni feder su stavljeni gore, evo par slika dje smo provjeravali polozaj remena na staroj radilici. :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju