Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
Tomi_ZG:
Na žalost multivar na minarelliju ne odrađuje posao odlično ko na piaggiu
nrgmc2-tuning:
Mozda covijeku nije tolko bitno da se remen ne popne skroz u zagorje breg niti mozda ne svrsava na penjanje remena...
Bitnije mu je da skuter ide dobro i da pali i vozi dok nekima nece niti upaliti jer ga ne znaju niti sklopiti kako bog zapoveda... :dontknow:
Toni46:
Nije mi toliko bitna krajnja a gledao sam videe na yt i lik ima sa serijalom i zxom i multivarom skoro bolju krajnju nego ja sa kitem i s6 variomatom, budemo vidjelo dok stavimo gore i ustelamo, vozi mi se dok je ovak lijepo vrijeme haha :headbang:
Toni46:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 27 Siječanj, 2016, 21:42:13 ---Mozda covijeku nije tolko bitno da se remen ne popne skroz u zagorje breg niti mozda ne svrsava na penjanje remena...
Bitnije mu je da skuter ide dobro i da pali i vozi dok nekima nece niti upaliti jer ga ne znaju niti sklopiti kako bog zapoveda... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ima tu istine :icon_thumright: :toothy9:
JosipMarijanovic:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 27 Siječanj, 2016, 21:42:13 ---Mozda covijeku nije tolko bitno da se remen ne popne skroz u zagorje breg niti mozda ne svrsava na penjanje remena...
--- Kraj citata ---
pa ljudi vele da nece ici dobro ako remen neide do vrha.... ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju