Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (288/418) > >>

Tomi_ZG:
Na žalost multivar na minarelliju ne odrađuje posao odlično ko na piaggiu

nrgmc2-tuning:
Mozda covijeku nije tolko bitno da se remen ne popne skroz u zagorje breg niti mozda ne svrsava na penjanje remena...

Bitnije mu je da skuter ide dobro i da pali i vozi dok nekima nece niti upaliti jer ga ne znaju niti sklopiti kako bog zapoveda... :dontknow:

Toni46:
Nije mi toliko bitna krajnja a gledao sam videe na yt i lik ima sa serijalom i zxom i multivarom skoro bolju krajnju nego ja sa kitem i s6 variomatom, budemo vidjelo dok stavimo gore i ustelamo, vozi mi se dok je ovak lijepo vrijeme haha :headbang:

Toni46:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 27 Siječanj, 2016, 21:42:13 ---Mozda covijeku nije tolko bitno da se remen ne popne skroz u zagorje breg niti mozda ne svrsava na penjanje remena...

Bitnije mu je da skuter ide dobro i da pali i vozi dok nekima nece niti upaliti jer ga ne znaju niti sklopiti kako bog zapoveda... :dontknow:

--- Kraj citata ---
Ima tu istine  :icon_thumright: :toothy9:

JosipMarijanovic:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 27 Siječanj, 2016, 21:42:13 ---Mozda covijeku nije tolko bitno da se remen ne popne skroz u zagorje breg niti mozda ne svrsava na penjanje remena...

--- Kraj citata ---

pa ljudi vele da nece ici dobro ako remen neide do vrha....   ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju