Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70cc by ljubo46
Tomi_ZG:
Da i 16. blokovi po redu gore
Kod mene skoro 50 hiljada(ne znam točno zbog puža u defektu po treći put) s originalnim blokovima,getribom,termo grupom,zvonom,kuplungom... beat that
zrakoplovac:
--- Citat: SF2 Freak - 23 Siječanj, 2016, 00:34:40 ---Moj pežo ima 65000 a mašina iz 98 :toothy9:
--- Kraj citata ---
3. Masina, 5. Radilica, 8. Cilindar itd :D :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
2. masina
Corector:
Svaka ce sasija i plastike proci 60tkm, ako masina predje 30tkm bez otvaranja blokova po pola to je vec respect, jer u 90% slucajeva radilica ne izdrzi ili neki lezaj.
Ja imam piaggio agregat sa 33tkm koji ide kao od prvog dana, niti bi itko rekao da ima vise od 10tkm po izgledu i luftovima kojih nema, samo sam mu karike i iglicasti preventivno stavio na 21tkm. Drugi agregat ima 27tkm nikad dirnut i dalje vozi bez greske. Nakon vidjenog kako se sve stvari drze dalje je bilo jasno na cemu se bazirati. Svakim danom se cudim do kud ce to sve dogurati i kajem se sto nisam prije to voziyo.
avr freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Siječanj, 2016, 23:14:22 ---To i je normalno,vozi to još hrpu km bez obzira na taj luft,niš neće bit
--- Kraj citata ---
lijevo desno smije imati malo odstupanje ali gore dolje ne!
Najbolja metoda ispravnosti toga ti je da kad je imaš u ruci, uhvatiš jednom rukom za vrh klipnjače
i udariš se drugom rukom po tom vrhu gdje držiš. Ako ima krivi zvuk (blago zvono ili slično) nije dobro i to je to.
U zamjensku radilicu neću ulaziti jer stvarno neznam, nisam stavljao tako nešto još ali ako je sve napravljeno
unutar tolerancija sa dobrim ležajevima stvarno nebi trebalo biti nikakvih problema.
Steefova SRka ona kaj servisira ima 60tkm, pa još niš nije otvarao kad nema potrebe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju