Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (272/418) > >>

ljubo46:
Bas...i to mi se cini kao krivac za radilicu jer ju je bacao u debalans...i trosio je remen ko lud...i da ne nabrajam dalje...katastrofa.. :angry7:

Ovaj vario sam nov kupio i napravio je oko 8-9000km

Toni46:

--- Citat: ajlavsrku - 20 Siječanj, 2016, 21:47:44 ---Moj polini vario je odvozia 21000 km na par setupa,i sad u prijatelja na skuteru vrti dalje kilometre,ko novi radi,tako da meni je polini bia vrh :)

--- Kraj citata ---
A i budem vjerojatno uzeo nekog polovnog polinia ako nadem
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Siječanj, 2016, 21:44:36 ---Stejđ šest kvaliteta

A baš te posralo,prvo radilica,a sad ovo

--- Kraj citata ---
A je da, vjerojatno je i on sj#bo radilicu, taman popravis jedan kvar i onda dode drugi :angry7:

Tomi_ZG:
Moj multić ima preko 30000km,ja ga kupio novog,vodilice imaju riseva al nisu pojedene,piksa također u toleranciji

http://s29.postimg.org/p2nio256f/085.jpg

ajlavsrku:

--- Citat: ljubo46 - 20 Siječanj, 2016, 21:48:35 ---Bas...i to mi se cini kao krivac za radilicu jer ju je bacao u debalans...i trosio je remen ko lud...i da ne nabrajam dalje...katastrofa.. :angry7:

Ovaj vario sam nov kupio i napravio je oko 8-9000km

--- Kraj citata ---

A sican se cilog roxa otkad si ga pocea radit bia,a nemos znat oce valjat dok ne probas,jbg proba si stage 6 sad vise neces,isto je malo km napravia mamicu mu...

ljubo46:
Pa da losa kvaliteta nema sta drugo bit...a cini mi se da je bio i skuplji od polinia...al eto nekad moras i na vlastitim greskama ucit. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju