Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (261/418) > >>

Corector:
Moje zadnje i najpovoljnije iskustvo s plocicama na roxu su EBC. Skinuo sam tvornicke i naprijed stavio EBC sinter, a iza EBC organic. Skuter kocio jednako kao sa brembom za nekih 130kn sveukupno  :laughing7:

Nakon toga sam opet uzeo EBC sinter za prednju kocnicu runnera koji ima brembo celjust i koci osjetno iznad prosjeka  :icon_thumright: 

Uglavnom, ono sto je najvaznije, izgledaju ozbiljno i kvalitetno, koce bolje od dosta zamjenskih, a za sada nisu razocarale, tako da niti ne znam za bolje.

Toni46:
Sada imam braking i odlicne su..evo potrajale su 11000km i nemam zamjerke.
ali nude se povoljno te stage6 radi ih galfer, pa bi probao ;D

ditek:

--- Citat: Corector - 30 Studeni, 2015, 14:28:10 ---Moje zadnje i najpovoljnije iskustvo s plocicama na roxu su EBC. Skinuo sam tvornicke i naprijed stavio EBC sinter, a iza EBC organic. Skuter kocio jednako kao sa brembom za nekih 130kn sveukupno  :laughing7:

Nakon toga sam opet uzeo EBC sinter za prednju kocnicu runnera koji ima brembo celjust i koci osjetno iznad prosjeka  :icon_thumright: 

Uglavnom, ono sto je najvaznije, izgledaju ozbiljno i kvalitetno, koce bolje od dosta zamjenskih, a za sada nisu razocarale, tako da niti ne znam za bolje.

--- Kraj citata ---

di nabavljas te EBC?

Corector:
Ja nebih probavao, posto sam to prosao. Rado sam poslusao druge kad bi imali odgovore koje trazim i nisam se pokajao.

Recimo na roxu sam imao rms i odlicno su kocile, ali su zderale disk, a one se nisu trosile. Pa sam uzeo brembo plave i satrao ih u 4tkm, nisam mogao vjerovati, samo sam zakocio i cujem struganje. Wtf, plocica NEMA.
Pa sam uzeo Ferodo, slabo koce, ali nikad nisu zacvilile. Ne znam gdje sam zavrsio.

Sad trenutno muku mucim s zadnjom kocnicom na piaggiu 50. Preko 5 razlicitih setova sam isprobao da bih dobio kocnicu koja grize odmah, medjutim nisam se jos snasao, a nemam vise volje. Ali nisam probao te ebc iza. Naprijed su bas super, jer se osjeti ona jaka sila prilikom normalnijeg kocenja.

Uzeo sam ih u motomaniji, imaju online katalog, obicno 3 vrste nude.

Velim ovo jer sam se i sam naplacao smeca i govana od cega mi nista nije po volji. A kad su kocnice u pitanju, tu idem dosta daleko, i za mene kocnica nije samo kocnica. Apgrejdam je na svemu sto vozim i to je prva stvar koju doradjujem.

Matija97:
Ja sam imao te s6 plocice i poderale su se u par hiljada ali pretpostavljam da je to bilo jer sam imo neke china pumpice i bojim se da su cijelo vrijeme kocile pa moguce zato.Sad imam malossi crvene(55kn set u skutermotu) i pre zadovoljan sam,kocim jednim prstom i ukopava  :icon_thumright: 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju