Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 70cc by ljubo46

<< < (256/418) > >>

Toni46:
Sve zavisi od variomata

nomad:
Dimenzija je 16.5x571, ono sto je bitno kod remena je kut a ne duzina i sirina... svi se drzite duzine remena ko pijan plota, a to kako remen stoji u varijatoru nije bitno?

zato i ima razlika toliko kod aftermarket remenja, duzine iste a razlike velike u performansama zbog kuta remena, i to sto toni kaze , zavisi i od varijatora.

sto se trajnosti tice ja ih skurim 2 godisnje,iako bi i jedan prosao za cijelu sezonu jer drugi mjenjam tek pred kraj sezone cca 5000km. za tu cijenu boli me uvo jer znam da nece pravit sranja kao kevlar , a radi najbolje od svih kojih sam probao na mom setupu.
a imam pun sepet doma ,svakakvih proizvodjaca. jedino me jos zanima taj remen od pezole ali nikako da si nabavim jedan.

zvonkec92:
ma jebes kut, i da ne valja on ce se s vremenom poderati tj prilagoditi kutu variomata i dodes na isto.. pezo remen je mast hev. od kad sam skuzio da on ide gore samo njega i vozim

Corector:
Cek a sta je sa TOP remenom, taj je bio jeben, mislim da ga je bando japan proizvodiom

nomad:

--- Citat: Corector - 19 Kolovoz, 2015, 16:29:05 ---Cek a sta je sa TOP remenom, taj je bio jeben, mislim da ga je bando japan proizvodiom

--- Kraj citata ---

TOP remen je jako slican stage6 remenu , isto je bando i isti kut imaju ali je s6 malo kraci. Iako nisam bio bas odusevljen niti sa jednim
jer svako malo traze ponovo podesavanje sajbca na varijatoru... i opet ili imas start ili krajnju oboje nikako, ja sa ovim prijenos otvaram 2x
kad je novi sjabica od 1mm, kad sjedne od 0.5mm i uvijek ima onu zlatnu sredinu da prijenos radi optimalno cak i na duze relacije po ljeti.

JBG. minareli je picajzla sto se toga tice i to je vjecni problem.
na moriniju mozes remen poderat do krajnih granica pa svejedno ide dobro koliko je prijenos savrsen.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju